Şehir şehir gezip intihara kalkışıyor
Şehir şehir gezip intihara kalkışıyor
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir AVM'nin yangın merdivenlerine çıkarak atlayacağını söyleyen şahıs, polisin ve vatandaşların çabasıyla ikna edildi. Şahsın daha önce Türkiye'nin farklı illerinde de benzer girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
AVM Çatısına Çıktı, Gerçek Sonra Ortaya Çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir AVM'nin yangın merdivenlerine çıkarak atlayacağını söyleyen şahıs, polis ekiplerinin ve vatandaşların çabasıyla ikna edilerek güvenli şekilde aşağı indirildi. Olayın ardından şahsın daha önce de birçok ilde benzer girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı.Olay, saat 18.45 sıralarında İzmit'te bulunan NCity Alışveriş Merkezi'nde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, bir kişinin AVM'nin yangın merdivenlerine çıkarak atlayacağını söylemesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ve Vatandaşlar İkna Etmeye Çalıştı
İtfaiye ekipleri olası bir atlama ihtimaline karşı önlem alırken, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli müzakereci başkomiser şahsı ikna etmek için çatıya çıktı.
Memleketine dönecek parası olmadığını öne süren şahıs için çevredeki vatandaşlar kendi aralarında para topladı. Yapılan görüşmelerin ardından şahıs ikna edilerek güvenli şekilde aşağı indirildi.
Daha Önce de Benzer Girişimlerde Bulunmuş
Yapılan incelemede şahsın İbrahim A. olduğu belirlendi.
Şahsın daha önce Mersin, İzmir, İstanbul ve Sakarya'nın Karasu ilçesi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı şehirlerinde de benzer şekilde yüksek binalara çıkarak ekonomik sıkıntı ve borç gerekçelerini öne sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

