Kaymakam ve Başkandan duyarlı davranış

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.05.2024 - 13:31, Güncelleme: 27.05.2024 - 13:35
 

Kaymakam ve Başkandan duyarlı davranış

Çilimli İlçesi’nde yaşayan özel çocuklar için Kaymakam Furkan Alp ve Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız kahvaltı programı düzenledi.
Programda özel çocuklarla bir araya gelen Furkan Alp ve Yılmaz Yıldız, sohbet edip sorunları da dinlediler.Çilimli Kaymakamı Furkan alp ve Belediye başkanı Yılmaz Yıldız, ilçede yaşayan özel çocuklarla ve aileleriyle bir araya geldi. Özel Çocuklar için kahvaltı programı düzenleyen Kaymakam Alp ve Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, özel çocuklarla uzun uzun sohbet etti. Ayrıcva özel çocukları sorunlarını dinleyen Furkan Alp ve Yılmaz Yıldız, tek tek not alarak sorunların çözüleceği sözü de verdi.
Çilimli İlçesi’nde yaşayan özel çocuklar için Kaymakam Furkan Alp ve Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız kahvaltı programı düzenledi.

Programda özel çocuklarla bir araya gelen Furkan Alp ve Yılmaz Yıldız, sohbet edip sorunları da dinlediler.Çilimli Kaymakamı Furkan alp ve Belediye başkanı Yılmaz Yıldız, ilçede yaşayan özel çocuklarla ve aileleriyle bir araya geldi.

Özel Çocuklar için kahvaltı programı düzenleyen Kaymakam Alp ve Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, özel çocuklarla uzun uzun sohbet etti. Ayrıcva özel çocukları sorunlarını dinleyen Furkan Alp ve Yılmaz Yıldız, tek tek not alarak sorunların çözüleceği sözü de verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.