KAVGADA KAN AKTI Yabancı uyruklu vatandaşlar tarafından çıktı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.09.2023 - 23:01, Güncelleme: 25.09.2023 - 23:05
 

KAVGADA KAN AKTI Yabancı uyruklu vatandaşlar tarafından çıktı

Yabancı uyruklu vatandaşların kavgasında kan aktı.
  Şerefiye Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki kişi tartışmaya başladı. Şahıslardan birisinin kardeşi ile diğer şahısın arkadaşı da tartışmaya katılınca tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda 26 yaşındaki Zikrullah Nezeri ve 16 yaşındaki kardesi Muhammet Nezeri aldıkları bıçak darbesiyle yaralandı. Kavgayı gören mahalle sakinlerinin 112 acil çağrı merkezine ihbariyla olay yerine acil sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Nezeri kardeşler Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçaklayan iki kişi ise polis ekipleri tarafınca yakalanarak gözaltına alındı.   Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.  
Yabancı uyruklu vatandaşların kavgasında kan aktı.
 
Şerefiye Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki kişi tartışmaya başladı. Şahıslardan birisinin kardeşi ile diğer şahısın arkadaşı da tartışmaya katılınca tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda 26 yaşındaki Zikrullah Nezeri ve 16 yaşındaki kardesi Muhammet Nezeri aldıkları bıçak darbesiyle yaralandı. Kavgayı gören mahalle sakinlerinin 112 acil çağrı merkezine ihbariyla olay yerine acil sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Nezeri kardeşler Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçaklayan iki kişi ise polis ekipleri tarafınca yakalanarak gözaltına alındı.
 
Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.