İstanbul ve Muhla'da kaldırımla Düzce taşları ile kaplanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2021 - 12:41, Güncelleme: 02.09.2021 - 12:41
 

İstanbul ve Muhla'da kaldırımla Düzce taşları ile kaplanıyor

İstanbul ve Muhla'da kaldırımla Düzce taşları ile kaplanıyor
Düzce Belediyesi’nin bünyesinde çalışmalarına devam eden Beltaş bünyesinde üretilen doğal kaldırım taşları, İstanbul İstiklal Caddesi ile Muğla Bodrum Yalıkavak Palmarinaya döşendi.Düzce Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden Beltaş, markalaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda bünyesinde doğal taşlardan yapılan kaldırım taşlarını ilk olarak Düzce’de İstanbul Caddesi’ne yerleştirdi. Doğal taşlar dikkat çekince, İstanbul’un en önemli caddelerinden birisi olan İstiklal Caddesi’ne de döşendi. Beltaş ekipleri bununla da yetinmeyerek Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Palmarina’nın alanında da kaldırım taşı yenilemesi yapıldı.
İstanbul ve Muhla'da kaldırımla Düzce taşları ile kaplanıyor

Düzce Belediyesi’nin bünyesinde çalışmalarına devam eden Beltaş bünyesinde üretilen doğal kaldırım taşları, İstanbul İstiklal Caddesi ile Muğla Bodrum Yalıkavak Palmarinaya döşendi.Düzce Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden Beltaş, markalaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda bünyesinde doğal taşlardan yapılan kaldırım taşlarını ilk olarak Düzce’de İstanbul Caddesi’ne yerleştirdi. Doğal taşlar dikkat çekince, İstanbul’un en önemli caddelerinden birisi olan İstiklal Caddesi’ne de döşendi. Beltaş ekipleri bununla da yetinmeyerek Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Palmarina’nın alanında da kaldırım taşı yenilemesi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.