"Danışmanım Olur Musun?" projesine ilgi artıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2021 - 14:22, Güncelleme: 12.12.2021 - 14:22
 

"Danışmanım Olur Musun?" projesine ilgi artıyor

"Danışmanım Olur Musun?" projesine ilgi artıyor
Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Danışmanım Olur Musun?" projesine katılımcı öğretmen sayısı her geçen gün artıyor.Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin daha kolay eğitim ve öğrenme şeklini desteklemek amacıyla "Danışmanım Olur Musun?" isimli proje başlatmıştı. Projeye katılan gönüllü öğretmen sayısı ise her geçen artarken, hedeflenen öğrenme modeli de gönüllü öğretmenlere aktarılıyor. Proje kapsamında 4. grup ortaokul öğretmenleri Düzce Bilim ve Sanat Merkezinde eğitimlerini tamamladı.
"Danışmanım Olur Musun?" projesine ilgi artıyor

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Danışmanım Olur Musun?" projesine katılımcı öğretmen sayısı her geçen gün artıyor.Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin daha kolay eğitim ve öğrenme şeklini desteklemek amacıyla "Danışmanım Olur Musun?" isimli proje başlatmıştı.

Projeye katılan gönüllü öğretmen sayısı ise her geçen artarken, hedeflenen öğrenme modeli de gönüllü öğretmenlere aktarılıyor. Proje kapsamında 4. grup ortaokul öğretmenleri Düzce Bilim ve Sanat Merkezinde eğitimlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.