Yeşilay’ın bisiklet turuna davetlisiniz

Spor (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.05.2024 - 17:27, Güncelleme: 18.05.2024 - 17:27
 

Yeşilay’ın bisiklet turuna davetlisiniz

Sağlıklı nesiller, zararlı bağımlılıkla etkin mücadele için çalışan Yeşilay’ın Düzce Şubesi “Sağlığın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla bisiklet turu düzenleyecek. 19 Mayıs’ta gerçekleşecek tura bütün Düzceliler davetli.
Sağlıklı, zararlı bağımlılıklardan uzak nesillerin olması için mücadele eden çeşitli projeler üreten Yeşilay Düzce Şubesi 19 Mayıs’ta bisiklet turu düzenleyecek. “Sağlığın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla yapılacak olan tura bisiklet tutkunu herkes davetli. Kaskını bisikletini kap gel ifadeleriyle yapılan tur programı ise saat 15:00’te Anıtpark Meydanından başlayacak ve şehir turunun ardından yine Anıtpark Meydanında sona erecek. Bisiklet turuna kayıtlar ise yesilaybisikletturu.com internet sitesinden yapılabilecek. Tur ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Düzce Yeşilay Derneği, “Şu ifadeleri kullandı; “Yeşilay Bisiklet Turu’nda bisiklet severler ile buluşuyoruz. Sen de “Sağlığın keyfini birlikte sürelim!” diyorsan 19 Mayıs’ta bize katıl, sağlığın keyfini birlikte sürelim. Bisikletseverler ile güzel bir gün geçirmek istiyorsanız; bisikletinizi ve kaskınızı kapın, bize katılın! Mayıs Pazar ⏰Başlangıç saati: 15:00 Güzergah: Anıtpark Meydanı-İstanbul cad-Kuyumcuzade Bulvarı-Aziz yıldırım Bulvarı-Haydar görebil bulvarı -Eski Bolu Caddesi-Anıt Meydanı Bitiş
Sağlıklı nesiller, zararlı bağımlılıkla etkin mücadele için çalışan Yeşilay’ın Düzce Şubesi “Sağlığın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla bisiklet turu düzenleyecek. 19 Mayıs’ta gerçekleşecek tura bütün Düzceliler davetli.

Sağlıklı, zararlı bağımlılıklardan uzak nesillerin olması için mücadele eden çeşitli projeler üreten Yeşilay Düzce Şubesi 19 Mayıs’ta bisiklet turu düzenleyecek. “Sağlığın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla yapılacak olan tura bisiklet tutkunu herkes davetli. Kaskını bisikletini kap gel ifadeleriyle yapılan tur programı ise saat 15:00’te Anıtpark Meydanından başlayacak ve şehir turunun ardından yine Anıtpark Meydanında sona erecek. Bisiklet turuna kayıtlar ise yesilaybisikletturu.com internet sitesinden yapılabilecek.

Tur ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Düzce Yeşilay Derneği, “Şu ifadeleri kullandı; “Yeşilay Bisiklet Turu’nda bisiklet severler ile buluşuyoruz. Sen de “Sağlığın keyfini birlikte sürelim!” diyorsan 19 Mayıs’ta bize katıl, sağlığın keyfini birlikte sürelim. Bisikletseverler ile güzel bir gün geçirmek istiyorsanız; bisikletinizi ve kaskınızı kapın, bize katılın! Mayıs Pazar ⏰Başlangıç saati: 15:00 Güzergah: Anıtpark Meydanı-İstanbul cad-Kuyumcuzade Bulvarı-Aziz yıldırım Bulvarı-Haydar görebil bulvarı -Eski Bolu Caddesi-Anıt Meydanı Bitiş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.