Düzce’de yetkili değiller ama etkililer

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.05.2024 - 14:26, Güncelleme: 19.05.2024 - 17:20
 

Düzce’de yetkili değiller ama etkililer

Daha ne kadar ileri gidecekler.
Düzce’den Türkiye’ye örnek olan Kadın Emeği Merkezi başta olmak üzere birçok güzel proje yürütülürken bazı yetkisiz ancak etkili kişiler güzelliklerin önüne set çekmeye çalışıyor. Bu durum başta projelere önderlik yapanlara engel olurken başarılı isimlerinde Düzce’den gitmesine neden oluyor. Düzce’de dönemin Valisi Cevdet Atay'ın girişimleri ile Düzce İlinde Kadın İstihdamının teşvikine katkı sunmak amacıyla kurulan Kadın Emeği Merkezi İçişleri Bakanlığı’nca Türkiye’ye örnek sosyal sorumluluk projeleri arasında gösterilmişti. Ancak, projede etkili olmaya çalışan bazı şahıslar ve projeye dahil olmaya calisan bazi STK'lar projeye destek veren başarılı bürokratların da başını ağrıtıyor. Birçok sevilen bürokratın ise Düzce’den adeta kaçmasına neden oluyor. Kadın Emeği Merkezi gibi birçok kadınların istihdama katılmasına yönelik örnek projelere kendi gelecekleri için ve destek verenlere engel olmak isteyenlere karşı Düzce’nin takınacağı tavır merak konusu oldu. Başarılı yönetim bile geriledi Kadın Emeği Merkezi yönetiminin başarılı işleyişinde bile gerilemeler var. Bu başarılı ve Türkiye'ye örnek olmuş projeye gözünü dikmiş, Kadim Emeği Merkezi'nden rant peşinde olanlar var. Bu merkeze zarar vermeye çalışan STK görüntüsüne bürünmüş kişileri buralardan uzaklaştırmak lazım ki örnek projeler işleyişine ve büyümesine devam etsin. Bu STK görünümlü şahıslar daha ne kadar ileri gidecek Daha önce de bazı projelerle ile ilgili olarak olumsuz haberler servis edilirken projeleri yürüten ve yönetenlerin kamuoyunda itibarları küçük düşürülmeye çalışılması ve Düzce Kamuoyu’nun yaptığı çalışmalarla takdirini ve sevgisini kazanan bazı başarılı bürokratların görevlerini bırakmaları, şehirden gitmeleri bu STK görünümlü şahıslar daha ne kadar ileri gidecek sorusunu da akıllara getiriyor. Düzceliler, sahip çıkacak Düzceliler, örneği olmayan bu başarılı sosyal sorumluluk projesine sahip çıkacak. Kadın Emegi Merkezi'ne dışarıdan zarar vermelerine de izin vermeyecekler. Canını dişine takanlar tarafından kuruldu İlk günden beri takipçisi olduğumuz bu başarılı projeleri dışarıdan dahil olmaya çalışanların mahvetmesine izin vermiceğiz. Düzcelilerin de dışardan işleyişe müdahil olmaya çalışan sözde STK'çılara fırsat vermemesi gerekiyor
Daha ne kadar ileri gidecekler.

Düzce’den Türkiye’ye örnek olan Kadın Emeği Merkezi başta olmak üzere birçok güzel proje yürütülürken bazı yetkisiz ancak etkili kişiler güzelliklerin önüne set çekmeye çalışıyor. Bu durum başta projelere önderlik yapanlara engel olurken başarılı isimlerinde Düzce’den gitmesine neden oluyor. Düzce’de dönemin Valisi Cevdet Atay'ın girişimleri ile Düzce İlinde Kadın İstihdamının teşvikine katkı sunmak amacıyla kurulan Kadın Emeği Merkezi İçişleri Bakanlığı’nca Türkiye’ye örnek sosyal sorumluluk projeleri arasında gösterilmişti. Ancak, projede etkili olmaya çalışan bazı şahıslar ve projeye dahil olmaya calisan bazi STK'lar projeye destek veren başarılı bürokratların da başını ağrıtıyor. Birçok sevilen bürokratın ise Düzce’den adeta kaçmasına neden oluyor. Kadın Emeği Merkezi gibi birçok kadınların istihd ama katılmasına yönelik örnek projelere kendi gelecekleri için ve destek verenlere engel olmak isteyenlere karşı Düzce’nin takınacağı tavır merak konusu oldu.

Başarılı yönetim bile geriledi

Kadın Emeği Merkezi yönetiminin başarılı işleyişinde bile gerilemeler var. Bu başarılı ve Türkiye'ye örnek olmuş projeye gözünü dikmiş, Kadim Emeği Merkezi'nden rant peşinde olanlar var. Bu merkeze zarar vermeye çalışan STK görüntüsüne bürünmüş kişileri buralardan uzaklaştırmak lazım ki örnek projeler işleyişine ve büyümesine devam etsin.

Bu STK görünümlü şahıslar daha ne kadar ileri gidecek

Daha önce de bazı projelerle ile ilgili olarak olumsuz haberler servis edilirken projeleri yürüten ve yönetenlerin kamuoyunda itibarları küçük düşürülmeye çalışılması ve Düzce Kamuoyu’nun yaptığı çalışmalarla takdirini ve sevgisini kazanan bazı başarılı bürokratların görevlerini bırakmaları, şehirden gitmeleri bu STK görünümlü şahıslar daha ne kadar ileri gidecek sorusunu da akıllara getiriyor.

Düzceliler, sahip çıkacak

Düzceliler, örneği olmayan bu başarılı sosyal sorumluluk projesine sahip çıkacak. Kadın Emegi Merkezi'ne dışarıdan zarar vermelerine de izin vermeyecekler.

Canını dişine takanlar tarafından kuruldu
İlk günden beri takipçisi olduğumuz bu başarılı projeleri dışarıdan dahil olmaya çalışanların mahvetmesine izin vermiceğiz. Düzcelilerin de dışardan işleyişe müdahil olmaya çalışan sözde STK'çılara fırsat vermemesi gerekiyor

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.