Reflü ilacı değil bu sebzenin suyu! Mide yanmasına 3 yudum yeterli, kanser önleyici

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.04.2024 - 11:48, Güncelleme: 05.04.2024 - 11:48
 

Reflü ilacı değil bu sebzenin suyu! Mide yanmasına 3 yudum yeterli, kanser önleyici

Havuç suyu mide yanması ve reflüye birebir. 5 dakikada hazır olan havuç suyunu Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öneriyor. Havuç bol miktarda A vitamini de içeriyor. Doğal retinol olarak kullanılıyor. İşte detaylar...
Mide yanması iftardan sonra herkeste sıklıkla görülen rahatsızlıkların başında geliyor. Ne kadar hap içerseniz için bu ağrı büyük sorunlara neden olmakta. Peki mide yanması nasıl geçer? Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mide yanmasına havuç önermektedir. Havuç ile mide ağrılarından anında kurtulun. İBRAHİM SARAÇOĞLU GİZLİ KÜRÜNÜ VERDİ: MİDE YANMASINI ANINDA GEÇİRİYOR Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu iftardan sonra kendini gösteren mide yanmasına yönelik havuç tüketilmesini öneriyor. Havuç içeriğinde vitaminler sayesinde mideyi rahatlatır ve rahat bir nefes almanızı sağlar. Havuç tüketimi ile mide yanmalarından anında kurtulabilirsiniz. İbrahim Saraçoğlu özellikle havucu sıkarak suyu ile tüketilmesini öneriyor. 5 DAKİKADA HAZIRLANIYOR! İŞTE HAVUÇ SUYUNUN FAYDALARI Başta cilt ve saç sağlığı olmak üzere, sindirim sistemi ve kalp damar sağlığı için önemlidir. Kanseri önleyici özelliği vardır. Mesane, kolon ve meme kanserlerini engellediği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. İçerdiği protein kemik yapısı için çok önemlidir. Kemik sağlığının korunmasına ve kemik hastalıklarına yakalanma riskini azaltır. HAVUCUN FAYDALARI NELERDİR? Havuç göz sağlığına oldukça iyi gelir. Şeker hastalığı olanlar için besleyici bir sebzedir. Lifli yapısı vardır, kan şekerinin hızlı yükselmesine engel olur. Kabızlığın önlenmesine yardımcı olur. Bağırsak sağlığı için çok yararlıdır. Cildi korur, parlaklık sağlar. Saç sağlığını korur. Kanserin yayılmasını engeller. Kilo vermeye yardımcı olur.
Havuç suyu mide yanması ve reflüye birebir. 5 dakikada hazır olan havuç suyunu Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öneriyor. Havuç bol miktarda A vitamini de içeriyor. Doğal retinol olarak kullanılıyor. İşte detaylar...

Mide yanması iftardan sonra herkeste sıklıkla görülen rahatsızlıkların başında geliyor. Ne kadar hap içerseniz için bu ağrı büyük sorunlara neden olmakta. Peki mide yanması nasıl geçer? Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mide yanmasına havuç önermektedir. Havuç ile mide ağrılarından anında kurtulun.

İBRAHİM SARAÇOĞLU GİZLİ KÜRÜNÜ VERDİ: MİDE YANMASINI ANINDA GEÇİRİYOR

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu iftardan sonra kendini gösteren mide yanmasına yönelik havuç tüketilmesini öneriyor. Havuç içeriğinde vitaminler sayesinde mideyi rahatlatır ve rahat bir nefes almanızı sağlar. Havuç tüketimi ile mide yanmalarından anında kurtulabilirsiniz. İbrahim Saraçoğlu özellikle havucu sıkarak suyu ile tüketilmesini öneriyor.

5 DAKİKADA HAZIRLANIYOR! İŞTE HAVUÇ SUYUNUN FAYDALARI

Başta cilt ve saç sağlığı olmak üzere, sindirim sistemi ve kalp damar sağlığı için önemlidir. Kanseri önleyici özelliği vardır.

Mesane, kolon ve meme kanserlerini engellediği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. İçerdiği protein kemik yapısı için çok önemlidir. Kemik sağlığının korunmasına ve kemik hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.

HAVUCUN FAYDALARI NELERDİR?


Havuç göz sağlığına oldukça iyi gelir.

Şeker hastalığı olanlar için besleyici bir sebzedir.

Lifli yapısı vardır, kan şekerinin hızlı yükselmesine engel olur.

Kabızlığın önlenmesine yardımcı olur.

Bağırsak sağlığı için çok yararlıdır.

Cildi korur, parlaklık sağlar.

Saç sağlığını korur.

Kanserin yayılmasını engeller.

Kilo vermeye yardımcı olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.