**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor... Kaza Tespit Tutanağı Artık E-Devlet'te

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.05.2024 - 16:57, Güncelleme: 23.05.2024 - 16:57
 

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor... Kaza Tespit Tutanağı Artık E-Devlet'te

e-Devlet mobil uygulaması üzerinden artık trafik kazalarının ardından tutanak oluşturmak daha kolay hale geldi. Sürücüler, matbu evraka gerek kalmadan cep telefonlarından tutanak oluşturabilecek.
Maddi hasarlı trafik kazalarının ardından kazaya karışan sürücüler tarafından tutanak tutulması gerekiyor.Kendi aralarında anlaşan sürücüler, trafik polisine gerek olmadan kendileri de tutanak oluşturabiliyor.Kamu hizmetlerinin dijitalleşmesiyle birlikte bu işlem artık çok daha kolay bir hale geldi. e-Devlet uygulamasına eklenen yeni özellikle, matbu evraka gerek olmadan tutanaklar cep telefonundan tutulabilecek. Bu yenilik, kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerini sağlarken, süreci de oldukça pratik hale getiriyor. MEVCUT BİR TUTANAĞA DA DAHİL OLUNABİLİYOR E-Devlet mobil uygulamasında "kaza tespit" araması yapıldığında kaza tutanağı sekmesi çıkıyor. Bu sekmeye tıklandığında, kullanıcılar tutanak işlemlerine yönlendiriliyor. Şartları kabul edip devam edildiğinde, "yeni tutanak oluştur" seçeneği sunuluyor. Kullanıcılar, yeni bir tutanak oluşturabilecekleri gibi, kazanın tarafı olarak mevcut bir tutanağa da dahil olabiliyor. Uygulama üzerinden sürücüler, araç ve sürücü bilgilerini, kazanın konumunu tek tek tutanağa ekleyebiliyor. Ayrıca, daha önce tutulan tüm tutanaklara da mobil uygulama üzerinden erişilebiliyor. Tüm bunları yapabilmek için ise e-Devlet uygulamasının güncellenmesi gerekiyor.
e-Devlet mobil uygulaması üzerinden artık trafik kazalarının ardından tutanak oluşturmak daha kolay hale geldi. Sürücüler, matbu evraka gerek kalmadan cep telefonlarından tutanak oluşturabilecek.

Maddi hasarlı trafik kazalarının ardından kazaya karışan sürücüler tarafından tutanak tutulması gerekiyor.Kendi aralarında anlaşan sürücüler, trafik polisine gerek olmadan kendileri de tutanak oluşturabiliyor.Kamu hizmetlerinin dijitalleşmesiyle birlikte bu işlem artık çok daha kolay bir hale geldi.

e-Devlet uygulamasına eklenen yeni özellikle, matbu evraka gerek olmadan tutanaklar cep telefonundan tutulabilecek. Bu yenilik, kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerini sağlarken, süreci de oldukça pratik hale getiriyor.

MEVCUT BİR TUTANAĞA DA DAHİL OLUNABİLİYOR

E-Devlet mobil uygulamasında " kaza tespit" araması yapıldığında kaza tutanağı sekmesi çıkıyor. Bu sekmeye tıklandığında, kullanıcılar tutanak işlemlerine yönlendiriliyor. Şartları kabul edip devam edildiğinde, "yeni tutanak oluştur" seçeneği sunuluyor. Kullanıcılar, yeni bir tutanak oluşturabilecekleri gibi, kazanın tarafı olarak mevcut bir tutanağa da dahil olabiliyor.

Uygulama üzerinden sürücüler, araç ve sürücü bilgilerini, kazanın konumunu tek tek tutanağa ekleyebiliyor. Ayrıca, daha önce tutulan tüm tutanaklara da mobil uygulama üzerinden erişilebiliyor.

Tüm bunları yapabilmek için ise e-Devlet uygulamasının güncellenmesi gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.