Bolu Dağı Tüneli heyelan nedeniyle kapatıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2023 - 19:09, Güncelleme: 16.11.2023 - 19:12
 

Bolu Dağı Tüneli heyelan nedeniyle kapatıldı

Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti, olası heyelan tehlikesine karşı trafiğe kapatıldı.
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikametinde Temmuz ayında heyelan olmuştu. Yağış sebebiyle tekrar aynı durumun yaşanmaması için Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Bölgede güvenlik amacıyla tedbirler alındı. Olay yerinde bulunan jandarma ekipleri ve trafikçiler, İstanbul istikametine gidecek olan sürücüleri Abant kavşağına yönlendirerek trafik akışını sağlamaya çalışıyor.
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti, olası heyelan tehlikesine karşı trafiğe kapatıldı.

Bolu Dağı Tüneli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikametinde Temmuz ayında heyelan olmuştu. Yağış sebebiyle tekrar aynı durumun yaşanmaması için Bolu Dağı Tüneli " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Bölgede güvenlik amacıyla tedbirler alındı. Olay yerinde bulunan jandarma ekipleri ve trafikçiler, İstanbul istikametine gidecek olan sürücüleri Abant kavşağına yönlendirerek trafik akışını sağlamaya çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.