Halit Ergenç iğle ipliğe döndü: 10 kilo verdim

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.03.2024 - 18:53, Güncelleme: 22.03.2024 - 18:53
 

Halit Ergenç iğle ipliğe döndü: 10 kilo verdim

Ünlü oyuncu Halit Ergenç önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile sohbet eden Halit Ergenç, fit görünümü ile dikkat çekti. Ergenç, "10 kilo verdim" dedi.
Eşi Bergüzar Korel ve çocukları ile Londra - Türkiye arasında mekik dokuyan Halit Ergenç önceki gün Bebek'te görüntülendi. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Halit Ergenç, "Ben arada gidip geliyorum. Çocukların bir okul tatili var şimdilerde... Onlar da yakın zamanda yanıma gelecekler. Burada da biraz kalacağız sonra beraber döneceğiz" dedi. "ROLÜM GEREĞİ 10 KİLO VERDİM" Halit Ergenç, verdiği kilolar hakkında da konuşarak; "Rolüm gereği 10 kilo verdim. Bu süreçte destek aldım çünkü bu kilo alıp vermek insan sağlığını da etkileyebilir. Motivasyonunuz yerindeyse rahatça verebilirsiniz" dedi.  
Ünlü oyuncu Halit Ergenç önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Gazeteciler ile sohbet eden Halit Ergenç, fit görünümü ile dikkat çekti. Ergenç, "10 kilo verdim" dedi.

Eşi Bergüzar Korel ve çocukları ile Londra - Türkiye arasında mekik dokuyan Halit Ergenç önceki gün Bebek'te görüntülendi.

Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Halit Ergenç, "Ben arada gidip geliyorum. Çocukların bir okul tatili var şimdilerde... Onlar da yakın zamanda yanıma gelecekler. Burada da biraz kalacağız sonra beraber döneceğiz" dedi.


"ROLÜM GEREĞİ 10 KİLO VERDİM"

Halit Ergenç, verdiği kilolar hakkında da konuşarak; "Rolüm gereği 10 kilo verdim. Bu süreçte destek aldım çünkü bu kilo alıp vermek insan sağlığını da etkileyebilir. Motivasyonunuz yerindeyse rahatça verebilirsiniz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.