Düzce'de Suçlulara Geçit Yok! Bir Haftada 45 Yakalama, 21 Tutuklama

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.07.2026 - 16:27, Güncelleme: 06.07.2026 - 16:27
 

Düzce'de Suçlulara Geçit Yok! Bir Haftada 45 Yakalama, 21 Tutuklama

Düzce'de son bir haftada polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 32 bin 333 kişi sorgulandı. Aranan 45 kişi yakalanırken, 21 şüpheli tutuklandı.
Düzce'de Bir Haftada 45 Yakalama, 21 Tutuklama Düzce'de huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar, İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda değerlendirildi. Toplantıda il genelinde uygulanan güvenlik tedbirleri ele alınırken, son bir haftalık denetimlerin bilançosu da paylaşıldı. Düzce Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Tetik ile İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder katıldı. Toplantıda kamu düzeninin korunmasına yönelik yürütülen çalışmalar, kurumlar arası koordinasyon ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar değerlendirildi. 32 bin 333 kişi sorgulandı Polis ve jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde il genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda 32 bin 333 kişi sorgulandı. Yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 45 kişi yakalanırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 21'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Silah ve mühimmat ele geçirildi Denetimler kapsamında ayrıca 5'i kuru sıkı olmak üzere 11 tabanca, 1 av tüfeği, 91 adet mermi ile 2 kesici ve delici alet ele geçirildi. Toplantıda, vatandaşların huzur ve güvenliğinin artırılmasına yönelik mevcut uygulamalar gözden geçirilirken, önümüzdeki dönemde sürdürülecek çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.
Düzce'de son bir haftada polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 32 bin 333 kişi sorgulandı. Aranan 45 kişi yakalanırken, 21 şüpheli tutuklandı.

Düzce'de Bir Haftada 45 Yakalama, 21 Tutuklama

Düzce'de huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar, İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda değerlendirildi. Toplantıda il genelinde uygulanan güvenlik tedbirleri ele alınırken, son bir haftalık denetimlerin bilançosu da paylaşıldı.

Düzce Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Tetik ile İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder katıldı. Toplantıda kamu düzeninin korunmasına yönelik yürütülen çalışmalar, kurumlar arası koordinasyon ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar değerlendirildi.

32 bin 333 kişi sorgulandı

Polis ve jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde il genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda 32 bin 333 kişi sorgulandı.

Yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 45 kişi yakalanırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 21'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silah ve mühimmat ele geçirildi

Denetimler kapsamında ayrıca 5'i kuru sıkı olmak üzere 11 tabanca, 1 av tüfeği, 91 adet mermi ile 2 kesici ve delici alet ele geçirildi.

Toplantıda, vatandaşların huzur ve güvenliğinin artırılmasına yönelik mevcut uygulamalar gözden geçirilirken, önümüzdeki dönemde sürdürülecek çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.