Düzce'de Ağaçta Mahsur Kalan Yavru Kedi İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
Düzce'de Ağaçta Mahsur Kalan Yavru Kedi İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
Düzce'nin Çay Mahallesi'nde bir ağacın tepesinde mahsur kalan yavru kedi, duyarlı vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı.
Düzce'de Ağaçta Mahsur Kalan Yavru Kedi İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
Düzce'nin Çay Mahallesi'nde bir ağacın tepesinde mahsur kalan yavru kedi, duyarlı bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Sağ salim ağaçtan indirilen minik kedi, kısa süre sonra hızla uzaklaşarak gözden kayboldu.Olay, Çay Mahallesi Muhtarlığı arkasındaki bir evin bahçesinde yaşandı. Dün geceden bu yana ağacın üzerinde mahsur kalan yavru kediyi fark eden Özdemir Keser, hayvanı kendi imkanlarıyla kurtarmaya çalıştı.

Vatandaşın çabası yeterli olmadı
Uzun süre uğraşmasına rağmen yavru kediyi bulunduğu yerden indiremeyen Keser, durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, merdiven yardımıyla ağaca çıkarak mahsur kalan yavru kediyi dikkatli bir çalışmayla bulunduğu yerden aldı.

Kurtarıldıktan sonra hızla uzaklaştı
Sağlıklı olduğu gözlenen yavru kedi, kontrol amacıyla kutuya konuldu. Ancak kısa süre sonra kutudan fırlayan minik kedi koşarak gözden kayboldu.Mahalle sakinleri, duyarlı davranışı nedeniyle Özdemir Keser'e ve hızlı müdahaleleri dolayısıyla Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

