Düzce İzmir’de tanıtıldı

Kültür Sanat (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.12.2023 - 13:41, Güncelleme: 09.12.2023 - 13:41
 

Düzce İzmir’de tanıtıldı

4 Mevsim muhteşem doğası, kültürel mirasları ve aksiyon dolu aktivite alanlarıyla Yakın Karadeniz’in incisi Düzce, İzmir’de düzenlenen 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’nda yerini aldı.
İzmir’de düzenlenen 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’nın birinci gününde, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat ve kurum yetkilileri ile birlikte stant açılışını gerçekleştirdi.Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformlarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve DTSO Düzce’mizin tarihi ve kültürel değerlerini dünyaya tanıtmaya devam ediyor.DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Başkan Yardımcımız İbrahim Canpolat ziyaretçilere Düzce’nin coğrafi işaretleri ürünlerinden biri olan Konuralp Pilavını ikram etti.Düzce daha önce Antalya, Ankara'nın ardından İzmir'de tanıtıldı.
4 Mevsim muhteşem doğası, kültürel mirasları ve aksiyon dolu aktivite alanlarıyla Yakın Karadeniz’in incisi Düzce, İzmir’de düzenlenen 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’nda yerini aldı.

İzmir’de düzenlenen 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’nın birinci gününde, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat ve kurum yetkilileri ile birlikte stant açılışını gerçekleştirdi.Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformlarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve DTSO Düzce’mizin tarihi ve kültürel değerlerini dünyaya tanıtmaya devam ediyor.DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Başkan Yardımcımız İbrahim Canpolat ziyaretçilere Düzce’nin coğrafi işaretleri ürünlerinden biri olan Konuralp Pilavını ikram etti. Düzce daha önce Antalya, Ankara'nın ardından İzmir'de tanıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.