Düzce Fotoğraf gönüllüleri kongrede bir araya geldi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.04.2024 - 18:41, Güncelleme: 29.04.2024 - 18:41
 

Düzce Fotoğraf gönüllüleri kongrede bir araya geldi

Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği, olağan genel kurulunu yaptı. Genel Kurulda mevcut Başkan Özel Çelik yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulu da belli oldu.
Düzce’de fotoğrafçılığa ve fotoğraf sanatına gönül verenler tarafından kurulan ve yaptığı çalışmalarla Düzce’nin tanıtımına önemli katkılar sunan Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi. Düzce belediyesi Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen kongreye dernek üyeleri katıldı. Kongrede dernek başkanlığına Özel Çelik, bütün üyelerin oylarını alarak yeniden seçilirken yönetimi kuruluna ise Erol Kutal, Tuncer Tatar, Aliye Aşçı, İlker Oran seçildi. Derneğim denetim kuruluna Elif Şahin, Ömer Başer, Serkan Oral, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’na delege olarak Özel Çelik, Erol Kutal, İlker Oran seçildi.
Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği, olağan genel kurulunu yaptı. Genel Kurulda mevcut Başkan Özel Çelik yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulu da belli oldu.

Düzce’de fotoğrafçılığa ve fotoğraf sanatına gönül verenler tarafından kurulan ve yaptığı çalışmalarla Düzce’nin tanıtımına önemli katkılar sunan Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi. Düzce belediyesi Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen kongreye dernek üyeleri katıldı.  Kongrede dernek başkanlığına Özel Çelik, bütün üyelerin oylarını alarak yeniden seçilirken yönetimi kuruluna ise Erol Kutal, Tuncer Tatar, Aliye Aşçı, İlker Oran seçildi. Derneğim denetim kuruluna Elif Şahin, Ömer Başer, Serkan Oral, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’na delege olarak Özel Çelik, Erol Kutal, İlker Oran seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.