Demircan gençlere taş çıkarttı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.12.2023 - 19:16, Güncelleme: 20.12.2023 - 19:22
 

Demircan gençlere taş çıkarttı

Gölyaka Belediye başkanı Yakup Demircan, Gölyaka’da ki okulu ziyaret ederek okula voleybol ve basketbol topu hediye etti.
Hediye ettiği toplarla birlikte okul öğrencileriyle basketbol ve voleybol oynayan Demircan, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine karşı sergilediği performansla parmak ısırttı.   Gölyaka Belediye başkanı bir taraftan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da ilçedeki okullara ziyaretler gerçekleştiriyor. Okullara yaptığı ziyaretler sırasında eli de boş gitmiyor. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Şehit Ercan Eker ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere voleybol ve basketbol topları ile coğrafya atlası hediye etti.     Hediye ettiği toplarla birlikte okulun bahçesinde oynayan ilk ve ortaokul öğrencilerinin arasına giden Yakup Demircan öğrencilerle birlikte oyunlar oynamayı da ihmal etmedi. Özellikle basketboldaki performansı ile göz kamaştıran Gölyaka Belediye başkanı Yakup Demircan öğrencilerle voleybol da oynadı.     Yakup Demircan’ın spordaki yetenekleri ve performansı ilk ve ortaokul öğrencilerinden tam not aldı.    
Gölyaka Belediye başkanı Yakup Demircan, Gölyaka’da ki okulu ziyaret ederek okula voleybol ve basketbol topu hediye etti.
Hediye ettiği toplarla birlikte okul öğrencileriyle basketbol ve voleybol oynayan Demircan, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine karşı sergilediği performansla parmak ısırttı.
 

Gölyaka Belediye başkanı bir taraftan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da ilçedeki okullara ziyaretler gerçekleştiriyor. Okullara yaptığı ziyaretler sırasında eli de boş gitmiyor. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Şehit Ercan Eker ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere voleybol ve basketbol topları ile coğrafya atlası hediye etti.
 
 
Hediye ettiği toplarla birlikte okulun bahçesinde oynayan ilk ve ortaokul öğrencilerinin arasına giden Yakup Demircan öğrencilerle birlikte oyunlar oynamayı da ihmal etmedi. Özellikle basketboldaki performansı ile göz kamaştıran Gölyaka Belediye başkanı Yakup Demircan öğrencilerle voleybol da oynadı.
 
 
Yakup Demircan’ın spordaki yetenekleri ve performansı ilk ve ortaokul öğrencilerinden tam not aldı.
 
 
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.