Birol Şahin ve Mehmet Kütükoğlu Aday

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.11.2023 - 17:01, Güncelleme: 24.11.2023 - 17:01
 

Birol Şahin ve Mehmet Kütükoğlu Aday

Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adaylarını Genel Merkez’de yapılan muhteşem törenle tanıttı.
 Törende Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Boğaziçi Belediye Başkan adayı ise Mehmet Kütük oldu. Belediye başkan adaylarının rozetlerini ise Yeniden Refah Partisi Genel başkanı Fatih Erbakan taktı.  Yerel seçimlere yaklaşık 4 buçuk ay kala Yeniden Refah Partisi’nde aday tanıtımı Genel Merkez’de Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla yapıldı. Aday Tanıtım toplantısında 100 belediye başkan adayı tanıtılırken Düzce’den Kaynaşlı İlçesi aday olarak Birol Şahin, Boğaziçi Belde Belediye başkan adayı olarak Mehmet Kütükoğlu’da basına ve Türkiye’ye tanıtıldı. İl Başkanı Musa Kütük ve Kaynaşlı İlçe Başkanı Çetin Yaman’da katıldı.  Yapılan aday tanıtım toplantısı ile Düzce’nin ilk belediye başkan adaylarının da tanıtımı yapılırken Yeniden Refah Partisi’nde Birol Şahin, Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkanları arasında yerini aldı.
Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adaylarını Genel Merkez’de yapılan muhteşem törenle tanıttı.

 Törende Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Boğaziçi Belediye Başkan adayı ise Mehmet Kütük oldu. Belediye başkan adaylarının rozetlerini ise Yeniden Refah Partisi Genel başkanı Fatih Erbakan taktı. 

Yerel seçimlere yaklaşık 4 buçuk ay kala Yeniden Refah Partisi’nde aday tanıtımı Genel Merkez’de Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla yapıldı. Aday Tanıtım toplantısında 100 belediye başkan adayı tanıtılırken Düzce’den Kaynaşlı İlçesi aday olarak Birol Şahin, Boğaziçi Belde Belediye başkan adayı olarak Mehmet Kütükoğlu’da basına ve Türkiye’ye tanıtıldı. İl Başkanı Musa Kütük ve Kaynaşlı İlçe Başkanı Çetin Yaman’da katıldı. 

Yapılan aday tanıtım toplantısı ile Düzce’nin ilk belediye başkan adaylarının da tanıtımı yapılırken Yeniden Refah Partisi’nde Birol Şahin, Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkanları arasında yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.