Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Düzce · 10°C
Bizi Takip Edin
25 Eylül 2026 - 12:54

Düzce Fındık Fiyatları 25 Eylül 2026: Gözler Pazartesi Günü Oluşacak Yeni Fiyatta

Düzce fındık fiyatları 25 Eylül 2026 Cuma günü üreticilerin gündeminde. Son alınan fiyat 180 TL olurken gözler pazartesi oluşacak yeni rakamlara çevrildi.

0 Paylaşım
Düzce Fındık Fiyatları 25 Eylül 2026: Gözler Pazartesi Günü Oluşacak Yeni Fiyatta

Düzce'de fındık piyasasında haftanın sonuna gelinirken üreticilerin dikkati yeni haftaya çevrildi. 25 Eylül 2026 Cuma günü son fiyat görünümü araştırılırken, 28 Eylül Pazartesi günü oluşacak ilk rakamlar merak ediliyor.

Düzce Hür Haber'in son canlı fiyat takibinde Düzce'de fındığın kilogram fiyatı 180 TL olarak alınmıştı. Aynı takipte Sakarya'da 180 TL, Zonguldak, Karabük ve Bolu'da ise 185 TL fiyat alınmıştı.

25 Eylül için yeni bir canlı teyit bulunmadığından söz konusu rakamlar bugünün kesin fiyatları olarak değil, son alınan fiyatlar olarak aktarılıyor.

25 Eylül 2026 fındık fiyatları

Düzce Hür Haber'in takip ettiği beş ilde son alınan fiyatlar şöyle:

İlSon alınan fiyat
Düzce180 TL
Sakarya180 TL
Zonguldak185 TL
Karabük185 TL
Bolu185 TL

Fiyatlar kilogram başına olup ürünün randımanı, kalitesi, nem oranı ve alım noktasının koşullarına göre farklılık gösterebilir.

Düzce'de son alınan fiyat 180 TL

Düzce'de haftanın ilk gününde yaşanan yükseliş, eylül ayının son bölümündeki önemli fiyat hareketlerinden biri oldu.

Önceki canlı takipte 170 TL seviyesinde bulunan fiyat, 21 Eylül Pazartesi günü alınan yeni rakamla 180 TL'ye yükselmişti. Böylece kilogram başına 10 TL'lik artış kaydedilmişti.

Haftanın ilerleyen günlerinde yeni canlı fiyat teyidi bulunmadığından 180 TL'nin korunduğu veya yeni bir değişim yaşandığı yönünde kesin değerlendirme yapılmıyor.

Düzce için 180 TL, son alınan fiyat olarak takip ediliyor.

Üç ilde 185 TL seviyesi görülmüştü

Son fiyat takibinde Düzce ve Sakarya'da kilogram başına 180 TL fiyat alınırken Zonguldak, Karabük ve Bolu'da rakam 185 TL olmuştu.

Böylece takip edilen beş ilde son alınan en düşük ve en yüksek fiyat arasında 5 TL'lik fark oluşmuştu.

Yeni haftada bu farkın nasıl şekilleneceği, illerden alınacak yeni fiyatlarla netleşecek.

Fındıkta gözler 28 Eylül Pazartesi gününde

Haftanın ilk gününde gelen yükselişin ardından üreticiler açısından yeni haftanın başlangıcı önem taşıyor.

28 Eylül Pazartesi günü Düzce'de alınacak ilk yeni fiyat, son takip edilen 180 TL seviyesinin ardından piyasanın hangi yönde hareket ettiğini gösterecek.

Yeni rakamın 180 TL'nin üzerinde olması yükselişe, altında olması ise geri çekilmeye işaret edecek. Aynı fiyatın yeniden alınması durumunda seviyenin korunduğu söylenebilecek.

Ancak yeni teyit gelmeden pazartesi günü fiyatın yükseleceği veya düşeceği yönünde kesin bir değerlendirme yapmak mümkün değil.

Üreticiler satış öncesi fiyatı teyit etmeli

Serbest piyasada fındık için bütün alım noktalarında geçerli tek bir fiyat bulunmuyor.

Ürünün randımanı, nem oranı, kalitesi ve ödeme koşulları üreticiye sunulan nihai rakamı değiştirebiliyor.

Bu nedenle fındığını satmayı planlayan üreticilerin işlem öncesinde alım yapacak tüccardan güncel fiyat istemesi ve mümkünse farklı alım noktalarındaki teklifleri karşılaştırması önem taşıyor.

Düzce Hür Haber, Düzce başta olmak üzere Sakarya, Zonguldak, Karabük ve Bolu'da oluşacak yeni fiyatları takip etmeyi sürdürecek.

Düzce /Merkez
#düzce fındık fiyatları 25 eylül 2026 #25 eylül fındık fiyatları #bugün fındık kaç tl

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!