Murat Caymaz

Murat Caymaz

DEVA Partisi Düzce Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz,1982 yılında Düzce'de doğdu.İlk ve orta öğrenimini Köprübaşı İlköğretim Okulunda, Lise öğrenimini Düzce Endüstri Meslek Lisesi Harita ve Kadastro Bölümünde bitirdi. Ardından Düzce Üniversitesi Harita - Kadastro Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Toplam Kalite Yönetimi bölümünde Uzman Kalite Yöneticisi olarak, Bilim Uzmanı unvanıyla tamamladı. Caymaz 2002 yılından bu yana özel sektörde faaliyet gösteren Platin Harita ve Kadastro, Ulusal Tarım - Botanik San.Tic. , Platinium Yapı İnşaat San.Tic. ve Lizay Kuyumculuk şirketlerinde iş adamı olarak çalışma hayatını sürdürmektedir. Özel sektörde faaliyet gösterdiği süre içerisinde çok sayıda şehir planlama, imar uygulaması, altyapı ve üstyapı projelerini yürüttü.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir. Ekim 2014 – Eylül 2017 tarihleri arasında Düzce Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Bu görevi süresince İmar ve Şehircilik, Zabıta, Ulaşım Hizmetleri, Bilgi İşlem, İtfaiye ve Muhtarlıklar Müdürlüğü birimlerinin tüm idari işlemlerini ve hizmetlerini yürütmüştür.

Belediye ve Şehircilik, sosyal, kültürel ve ekonomik yaşam alanlarında araştırmalar yapmak üzere Amerika, Rusya, Almanya ve Avusturya başta olmak üzere farklı ülkelere ziyaretler gerçekleştirerek ilgili Bakanlıklar ve Belediyeler nezdinde çalışmalar yapmıştır.

Toplum içinde bulunmaya, halkla zaman geçirmeye özen gösteren Caymaz, Düzce'de bulunan çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır. Düzce Kafkas Kültür Derneği’nde 2011 - 2015 yılları arasında yönetim kurulu başkanlığı, spora olan ilgisi dolayısıyla 2015-2016 yılları arasında Düzcespor Kulübü yönetim kurulu başkanlığı ve Yeşilay Derneğinin il yönetim kurulu üyeliği çalışmalarında yer almıştır.

2020 Temmuz ayı itibariyle Demokrasi ve Atılım ( DEVA ) Partisi Düzce kurucu il başkanlığı görevini üstlenmiştir.

Ferahnaz Hanımla evli olan Caymaz, bir kız ve bir erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.