Ercan ÖZTÜRK

Ercan ÖZTÜRK

Ercan ÖZTÜRK Kimdir? 15 Mart 1977 tarihinde Düzce'de doğan Ercan Öztürk İlk ve orta öğrenimimi Düzce'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü oldu. 2021 yılında Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atandı.Kahramanmaraş merkezli depremden sonra Hatay'a Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinatörü olarak gönderildi. Mart 2023 tarihinde milletvekili adayı olabilmek için Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevinden istifa etti.14 Mayıs 2023 seçimlerine Düzce'den Adalet ve Kalkınma Partisi 2. sıra milletvekili adayı oldu ve 28. dönem AK Parti Düzce milletvekili olarak meclise girdi.Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nda üye görev aldı.

Ercan Öztürk
Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.