Zeki Yıldırım Sinop İl Müdürü oldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2023 - 16:37, Güncelleme: 21.12.2023 - 16:37
 

Zeki Yıldırım Sinop İl Müdürü oldu

Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Zeki Yıldırım, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü oldu.
  Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Zeki Yıldırım getirildi. Yıldırım; 2012-2014 yılları arası Düzce Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı olarak, 2014 yılından 2020 yılına kadar da Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili görev yaptı. Yine aynı ilde 2023 yılı Aralık ayına kadar İl Müdür yardımcısı görev yaptı.
Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Zeki Yıldırım, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü oldu.
 

Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Zeki Yıldırım getirildi.
Yıldırım; 2012-2014 yılları arası Düzce Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı olarak, 2014 yılından 2020 yılına kadar da Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili görev yaptı. Yine aynı ilde 2023 yılı Aralık ayına kadar İl Müdür yardımcısı görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.