Zehir taciri 3 kişi daha hapiste

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.02.2024 - 10:39, Güncelleme: 26.02.2024 - 10:39
 

Zehir taciri 3 kişi daha hapiste

Zehir'e hem başsavcılık hem de polis geçit vermiyor
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak* suçu kapsamında yürütülmekte olan soruşturma çerçevcesinde yapılan operasyonda zehir taciri 3 kişi yakalandı. Şahıslar çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Düzce’de uyuşturucu madde imalatı yapanlarla ve ticaretini yapanlarla mücadele etkin şekilde devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak* suçu kapsamında yürütülmekte olan soruşturmada Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince uyuşturucu madde sattığı tespit edilen N.K., U.Ö., E.Ö. isimli şahıslar, yapılan operasyon ile yakalandı. Şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada ise 206 gram metamfetamin maddesi bulundu. Birden çok suç kaydı bulunan şahıslar operasyon sonrası gözaltına alınarak Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan şahıslar çıkartıldıkları Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Zehir'e hem başsavcılık hem de polis geçit vermiyor

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak* suçu kapsamında yürütülmekte olan soruşturma çerçevcesinde yapılan operasyonda zehir taciri 3 kişi yakalandı. Şahıslar çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Düzce’de uyuşturucu madde imalatı yapanlarla ve ticaretini yapanlarla mücadele etkin şekilde devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak* suçu kapsamında yürütülmekte olan soruşturmada Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince uyuşturucu madde sattığı tespit edilen N.K., U.Ö., E.Ö. isimli şahıslar, yapılan operasyon ile yakalandı.

Şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada ise 206 gram metamfetamin maddesi bulundu. Birden çok suç kaydı bulunan şahıslar operasyon sonrası gözaltına alınarak Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan şahıslar çıkartıldıkları Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.