Şikayetlerini ve Taleplerini Bakana İlettiler

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.02.2024 - 18:30, Güncelleme: 25.02.2024 - 19:14
 

Şikayetlerini ve Taleplerini Bakana İlettiler

Düzce’de incelemeler yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman aşkın ba üniversite öğrencileriyle ve sporcularla bir araya geldi.
Öğrenciler, yaşadıkları sorunları Osman Aşkın Bak’a anlatırken sorunlarına çözüm istedi. Özellikle erkek öğrenci yurdunda kalan bir öğrenci 2. Öğretim öğrencisi olduğunu ve okulundan yurduna geldiğinde yemek kalmadığını ve 8 kişilik odalarda kaldıklarını anlatırken belediye otobüslerinin ise yetersizliğini dile getirdi. Osman Aşkın Bak ise yoğunluğun pandemi nedeniyle olduğunu belirterek gelecek yıldan itibaren rahatlama olacağını söyledi.  Düzce’de spor yatırımlarını incelemek üzere sabah saatlerinde Düzce’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak üniversite öğrencileriyle ve sporcularla da “Gençlik Buluşması” programında bir araya geldi.   Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Osman Aşkın Bak’a öğrenci yurdunda kalan 2. Öğretim bir öğrencisi sorunlarını iletti. Öğrenci gençlik ve Spor Bakanı Bak’a, “Ben ikinci öğretim öğrencisiyim, yurda döndüğümde bazen yemek kalmıyor ve bu durumdan rahatsız oluyorum. Ayrıca sekiz kişilik odalarda kalıyoruz. Ayrıca belediyenin 5 numaralı hattı üniversiteye gidiyor. Güzergahı çok dolambaçlı buluyoruz. Yurtlardan direkt okula giden bir hat koyabilir misiniz" dedi.  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurtlardaki yoğunluğun pandemi nedeniyle olduğunu belirtti ve "Bu yoğunluk önümüzdeki yıl rahatlayacak, diğer problemler ise il müdürlüğü tarafından çözüme kavuşturulacak" dedi. Ulaşım sorununa ise belediye Başkanı Faruk Özlü'nün bakacağını ve çözüme kavuşturacağını söyledi. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Düzce’de incelemeler yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman aşkın ba üniversite öğrencileriyle ve sporcularla bir araya geldi.

Öğrenciler, yaşadıkları sorunları Osman Aşkın Bak’a anlatırken sorunlarına çözüm istedi. Özellikle erkek öğrenci yurdunda kalan bir öğrenci 2. Öğretim öğrencisi olduğunu ve okulundan yurduna geldiğinde yemek kalmadığını ve 8 kişilik odalarda kaldıklarını anlatırken belediye otobüslerinin ise yetersizliğini dile getirdi. Osman Aşkın Bak ise yoğunluğun pandemi nedeniyle olduğunu belirterek gelecek yıldan itibaren rahatlama olacağını söyledi.


 Düzce’de spor yatırımlarını incelemek üzere sabah saatlerinde Düzce’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak üniversite öğrencileriyle ve sporcularla da “Gençlik Buluşması” programında bir araya geldi.

 

Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Osman Aşkın Bak’a öğrenci yurdunda kalan 2. Öğretim bir öğrencisi sorunlarını iletti. Öğrenci gençlik ve Spor Bakanı Bak’a, “Ben ikinci öğretim öğrencisiyim, yurda döndüğümde bazen yemek kalmıyor ve bu durumdan rahatsız oluyorum. Ayrıca sekiz kişilik odalarda kalıyoruz. Ayrıca belediyenin 5 numaralı hattı üniversiteye gidiyor. Güzergahı çok dolambaçlı buluyoruz. Yurtlardan direkt okula giden bir hat koyabilir misiniz" dedi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurtlardaki yoğunluğun pandemi nedeniyle olduğunu belirtti ve "Bu yoğunluk önümüzdeki yıl rahatlayacak, diğer problemler ise il müdürlüğü tarafından çözüme kavuşturulacak" dedi. Ulaşım sorununa ise belediye Başkanı Faruk Özlü'nün bakacağını ve çözüme kavuşturacağını söyledi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.