Yolun Ortasında Tıraş Oldu! Görenler Gözlerine İnanamadı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.07.2026 - 14:08, Güncelleme: 22.07.2026 - 14:08
 

Yolun Ortasında Tıraş Oldu! Görenler Gözlerine İnanamadı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bir kişi, yol kenarında park ettiği otomobilinin camını ayna olarak kullanarak tıraş oldu. Çevredekilerin şaşkın bakışlarına rağmen tıraşını sürdüren şahsın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Yolun Ortasında Tıraş Oldu! Görenler Gözlerine İnanamadı Sakarya'nın Karasu ilçesinde yol kenarında park ettiği otomobilinin camını ayna olarak kullanarak tıraş olan bir kişi, çevrede bulunan vatandaşların dikkatini çekti. İlginç anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, Karasu ilçesi Yalı Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi üzerinde, Işık Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yol kenarında duran otomobilinin yanında bulunan bir kişi, aracın camını ayna olarak kullanarak tıraş olmaya başladı. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışlarına rağmen sakin tavırlarla tıraşını sürdüren şahıs, trafiğe ve çevrede oluşan meraklı bakışlara aldırış etmedi. O Anlar Kameraya Yansıdı Yaşanan ilginç anlar, olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde şahsın otomobilin camına bakarak tıraş olduğu ve çevredeki insanların kendisini izlemesine rağmen davranışını sürdürdüğü görüldü.
Sakarya'nın Karasu ilçesinde bir kişi, yol kenarında park ettiği otomobilinin camını ayna olarak kullanarak tıraş oldu. Çevredekilerin şaşkın bakışlarına rağmen tıraşını sürdüren şahsın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yolun Ortasında Tıraş Oldu! Görenler Gözlerine İnanamadı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yol kenarında park ettiği otomobilinin camını ayna olarak kullanarak tıraş olan bir kişi, çevrede bulunan vatandaşların dikkatini çekti. İlginç anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Karasu ilçesi Yalı Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi üzerinde, Işık Sitesi önünde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, yol kenarında duran otomobilinin yanında bulunan bir kişi, aracın camını ayna olarak kullanarak tıraş olmaya başladı. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışlarına rağmen sakin tavırlarla tıraşını sürdüren şahıs, trafiğe ve çevrede oluşan meraklı bakışlara aldırış etmedi.

O Anlar Kameraya Yansıdı

Yaşanan ilginç anlar, olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntülerde şahsın otomobilin camına bakarak tıraş olduğu ve çevredeki insanların kendisini izlemesine rağmen davranışını sürdürdüğü görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.