Yasemin Özilhan ekrana geri mi dönüyor?

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.03.2024 - 13:37, Güncelleme: 02.03.2024 - 13:37
 

Yasemin Özilhan ekrana geri mi dönüyor?

Kızı ile alışverişte görüntülenen Yasemin Özilhan, soruları cevapladı. Sosyetik isim ekranlara döneceğine dair çıkan haberler hakkında, “Bakıyoruz, tamamen netleşmeyen bir şeyi önceden haber vermeyi sevmiyorum” dedi.
Yasemin Özilhan son olarak konuk oyuncu rolüyle Mucize Doktor dizisinde rol almıştı. Doktorlar dizisindeki Ela rolüyle şöhreti elde eden sosyetik isim Yasemin Özilhan, geçtiğimiz gün kızı ile bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi. YASEMİN ÖZİLHAN EKRANA GERİ Mİ DÖNÜYOR? Kızıyla mağazalara bakan Yasemin Özilhan daha sonra da kızıyla beraber yemek yedi. Snob Magazin'de yer alan habere göre; magazin gazetecilerinin sorularını cevaplayan Özilhan'a, hakkında çıkan ekrana dönecek haberleri soruldu. Ünlü isim, "Bakıyoruz, tamamen netleşmeyen bir şeyi önceden haber vermeyi sevmiyorum" açıklamasında bulundu. Yasemin Özilhan, cemiyetin önde gelen ailelerinden Özilhan ailesinin gelini olmuş ve hem oyunculuğu hem de modelliği hayatından çıkarmıştı.
Kızı ile alışverişte görüntülenen Yasemin Özilhan, soruları cevapladı. Sosyetik isim ekranlara döneceğine dair çıkan haberler hakkında, “Bakıyoruz, tamamen netleşmeyen bir şeyi önceden haber vermeyi sevmiyorum” dedi.

Yasemin Özilhan son olarak konuk oyuncu rolüyle Mucize Doktor dizisinde rol almıştı. Doktorlar dizisindeki Ela rolüyle şöhreti elde eden sosyetik isim Yasemin Özilhan, geçtiğimiz gün kızı ile bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi.

YASEMİN ÖZİLHAN EKRANA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Kızıyla mağazalara bakan Yasemin Özilhan daha sonra da kızıyla beraber yemek yedi. Snob Magazin'de yer alan habere göre; magazin gazetecilerinin sorularını cevaplayan Özilhan'a, hakkında çıkan ekrana dönecek haberleri soruldu. Ünlü isim, "Bakıyoruz, tamamen netleşmeyen bir şeyi önceden haber vermeyi sevmiyorum" açıklamasında bulundu.


Yasemin Özilhan, cemiyetin önde gelen ailelerinden Özilhan ailesinin gelini olmuş ve hem oyunculuğu hem de modelliği hayatından çıkarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.