Vali Atay Düzcelilerle vedalaştı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2023 - 11:13, Güncelleme: 15.08.2023 - 11:41
 

Vali Atay Düzcelilerle vedalaştı

Düzce’de 3 yıldır görev yapan Vali Cevdet Atay son yayımlanan valiler kararnamesiyle Şırnak iline atandı. Vali Atay, için veda programı düzenlendi.
10 Haziran 2020'de atanan ve 3 yıldır Düzce'de görev yapan Vali Cevdet Atay, son yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Şırnak Valisi olarak atandı. Vali Atay veda yemeğinde Düzce'ye veda etti. Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, "Vedalar zordur. Valimle bir arada çalışma imkanı da yakaladık. Eminim ki gittiği yerde de çok başarıları olacak bizde bu başarıları takip edip gurur duyacağız” dedi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Ben aslında valimizin bir yıl daha burada hizmet etmesini bekliyordum. Kendisi ile görev yaptığımız süre içerisinde valimizin devlet adamlığı bende çok büyük saygı uyandırdı. Valimiz ile çalışmayı daha çok isterdim. Biz kendisine her zaman bir kardeş, bir devlet adamı, saygın bir valimiz olarak hatırlayacağız. Hiçbir zaman dostluğumuz burada kalmayacak devam edecek. Ayrılıklar zordur ama biz ayrılmıyoruz. Ülkemizin her ili bizim. Şırnak'ta bizim Sivas'ta bizim Düzce'de bizim Türkiye bizim dolayısı ile Türk bayrağının dalgalandığı her yer Düzce'dir, Sivas'tır, Hakkari'dir, Şırnak'tır. Bundan Sonraki görev hayatında Valimize üstün başarıları diliyoruz" şeklinde konuştu. Duygu dolu anların yaşandığı veda yemeğinde son olarak konuşan Vali Cevdet Atay "Ben Düzce'de 3 yılı aşkın sizlerle birlikte, sizlerin desteği ile elimizden geldiğince en iyi şekilde hizmet etme gayretinde bulunduk. Mutlaka eksiğimiz vardır, aksağımız. Allah bundan sonra bizlere hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Bu bir veda ama bitmiyor, dostluklarımız devam edecek bir telefon kadar yakınım. Buradan tüm Düzceli hemşehrilerime hem Allahaısmarladık demek istiyorum ve dualarını bekliyorum. Düzceli hemşehrilerim her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum. Allah hepinizden razı olsun, haklarınızı helal ediniz" diye konuştu.
Düzce’de 3 yıldır görev yapan Vali Cevdet Atay son yayımlanan valiler kararnamesiyle Şırnak iline atandı. Vali Atay, için veda programı düzenlendi.

10 Haziran 2020'de atanan ve 3 yıldır Düzce'de görev yapan Vali Cevdet Atay, son yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Şırnak Valisi olarak atandı. Vali Atay veda yemeğinde Düzce'ye veda etti.

Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, "Vedalar zordur. Valimle bir arada çalışma imkanı da yakaladık. Eminim ki gittiği yerde de çok başarıları olacak bizde bu başarıları takip edip gurur duyacağız” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Ben aslında valimizin bir yıl daha burada hizmet etmesini bekliyordum. Kendisi ile görev yaptığımız süre içerisinde valimizin devlet adamlığı bende çok büyük saygı uyandırdı. Valimiz ile çalışmayı daha çok isterdim. Biz kendisine her zaman bir kardeş, bir devlet adamı, saygın bir valimiz olarak hatırlayacağız. Hiçbir zaman dostluğumuz burada kalmayacak devam edecek. Ayrılıklar zordur ama biz ayrılmıyoruz. Ülkemizin her ili bizim. Şırnak'ta bizim Sivas'ta bizim Düzce'de bizim Türkiye bizim dolayısı ile Türk bayrağının dalgalandığı her yer Düzce'dir, Sivas'tır, Hakkari'dir, Şırnak'tır. Bundan Sonraki görev hayatında Valimize üstün başarıları diliyoruz" şeklinde konuştu.

Duygu dolu anların yaşandığı veda yemeğinde son olarak konuşan Vali Cevdet Atay "Ben Düzce'de 3 yılı aşkın sizlerle birlikte, sizlerin desteği ile elimizden geldiğince en iyi şekilde hizmet etme gayretinde bulunduk. Mutlaka eksiğimiz vardır, aksağımız. Allah bundan sonra bizlere hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Bu bir veda ama bitmiyor, dostluklarımız devam edecek bir telefon kadar yakınım. Buradan tüm Düzceli hemşehrilerime hem Allahaısmarladık demek istiyorum ve dualarını bekliyorum. Düzceli hemşehrilerim her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum. Allah hepinizden razı olsun, haklarınızı helal ediniz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.