Tutulma 3 burcun kaderini değiştiriyor! Evlilik, para ve kariyer şansı yüzlerin gülüyor

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.04.2024 - 11:26, Güncelleme: 09.04.2024 - 11:26
 

Tutulma 3 burcun kaderini değiştiriyor! Evlilik, para ve kariyer şansı yüzlerin gülüyor

Koç burcunda tam 8 Nisan'da bir tutulma meydana geldi. Bu tutulma tüm burçları etkisi altına alsa da 3 burca müjdeler sıralıyor. Peki hangi burçların yüzü gülüyor?
Astrologlar günlerdir tutulma konusunda uyarılarda bulunuyor. Dış görünüşünde değişiklikler, yeni iş müjdeleri, seyahat planları... Peki hangi burçlar mutlu oluyor? KOÇ BURCU Bu tutulma seni hayatının her alanında kadersel etkileme gücüne sahip. Özellikle geçmişte yapmak istediğin her ne varsa bu tutulma senin için bir fırsat olabilir. Yeni bir tarza geçebilir, estetik işlemleri yaptırabilir, bekarsan evlenebilir, evliysen de bebek sahibi olma potansiyelin oldukça yüksek. Yeni bir işe girebilir, hayattan daha fazla keyif almana neden olacak olaylar yaşayabilirsin. Ancak dikkat etmen gereken konusu ise aceleci davranıp hemen herkese güvenmemen. Bu tutulmanın etkisini önümüzdeki 4 yıl içerisinde fazlasıyla hissedebilirsin. ASLAN BURCU Bu tutulmayla beraber kendine yepyeni bir hayat vizyonu açmaya hazırlansan iyi olur. Bunun için hayat sana yurt dışına çıkma, akademik hayata başlama, girdiğin sınavlardan başarılı olma, hukuk konularında başarı elde etme şansı sunabilir ki tüm bunlar sende 4 yıl boyunca kadersel etki yaşaman sebep olabilir. Erteleğin sınavın varsa kazanabilirsin, yarım bıraktığın eğitim hayatına dönebilirsin, kardeş, kuzen, çocuk, akraba düğün, nişanlarında bol bol yer alabilirsin. Kendini sahnede göstereceğin bir tutulma yaşayabilirsin. İlahi güç tarafından desteklendiğin bir tutulmaya hazırlanabilirsin. YAY BURCU Bu tutulma seni kendi yeteneklerini keşfetmen, hayattan daha fazla keyif alman için kadersel etkiler yaşamana neden olabilir. Evliysen çocuklarınla ilgili kadersel dönemeçler yaşayabilir, bekarsan eski partner ya da çocukluk arkadaşlarınla ilgili gündemler olabilir. Çocuklarının akademik hayatları, yurt dışı iş ve işlemleri ve sınavlarıyla ilgili gündemlerin olabilir. İşte tüm bunlar yaşanırken sen de kendi içinde tuttuğun potansiyellerini görebilirsin. Bekarsan çıkacağın bir seyahatte ya da eğitim hayatında kendine bir aşk bulabilirsin. Bu tutulmaya hayatına giren ya da çıkan herkesin seni sen yapmak için bunları yaşattığını aklından çıkarmamalısın. Bu tutulma etkilerini önümüzdeki 4 yıl boyunca bol bol deneyimleyebilirsin.
Koç burcunda tam 8 Nisan'da bir tutulma meydana geldi. Bu tutulma tüm burçları etkisi altına alsa da 3 burca müjdeler sıralıyor. Peki hangi burçların yüzü gülüyor?

Astrologlar günlerdir tutulma konusunda uyarılarda bulunuyor. Dış görünüşünde değişiklikler, yeni iş müjdeleri, seyahat planları... Peki hangi burçlar mutlu oluyor?

KOÇ BURCU


Bu tutulma seni hayatının her alanında kadersel etkileme gücüne sahip. Özellikle geçmişte yapmak istediğin her ne varsa bu tutulma senin için bir fırsat olabilir. Yeni bir tarza geçebilir, estetik işlemleri yaptırabilir, bekarsan evlenebilir, evliysen de bebek sahibi olma potansiyelin oldukça yüksek. Yeni bir işe girebilir, hayattan daha fazla keyif almana neden olacak olaylar yaşayabilirsin. Ancak dikkat etmen gereken konusu ise aceleci davranıp hemen herkese güvenmemen. Bu tutulmanın etkisini önümüzdeki 4 yıl içerisinde fazlasıyla hissedebilirsin.

ASLAN BURCU


Bu tutulmayla beraber kendine yepyeni bir hayat vizyonu açmaya hazırlansan iyi olur. Bunun için hayat sana yurt dışına çıkma, akademik hayata başlama, girdiğin sınavlardan başarılı olma, hukuk konularında başarı elde etme şansı sunabilir ki tüm bunlar sende 4 yıl boyunca kadersel etki yaşaman sebep olabilir. Erteleğin sınavın varsa kazanabilirsin, yarım bıraktığın eğitim hayatına dönebilirsin, kardeş, kuzen, çocuk, akraba düğün, nişanlarında bol bol yer alabilirsin. Kendini sahnede göstereceğin bir tutulma yaşayabilirsin. İlahi güç tarafından desteklendiğin bir tutulmaya hazırlanabilirsin.

YAY BURCU


Bu tutulma seni kendi yeteneklerini keşfetmen, hayattan daha fazla keyif alman için kadersel etkiler yaşamana neden olabilir. Evliysen çocuklarınla ilgili kadersel dönemeçler yaşayabilir, bekarsan eski partner ya da çocukluk arkadaşlarınla ilgili gündemler olabilir. Çocuklarının akademik hayatları, yurt dışı iş ve işlemleri ve sınavlarıyla ilgili gündemlerin olabilir. İşte tüm bunlar yaşanırken sen de kendi içinde tuttuğun potansiyellerini görebilirsin. Bekarsan çıkacağın bir seyahatte ya da eğitim hayatında kendine bir aşk bulabilirsin. Bu tutulmaya hayatına giren ya da çıkan herkesin seni sen yapmak için bunları yaşattığını aklından çıkarmamalısın. Bu tutulma etkilerini önümüzdeki 4 yıl boyunca bol bol deneyimleyebilirsin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.