Tünel 43 gün sonra açıldı Bolu Dağı çilesi sonunda bitti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.11.2023 - 12:46, Güncelleme: 07.11.2023 - 13:13
 

Tünel 43 gün sonra açıldı Bolu Dağı çilesi sonunda bitti

Yıl içinde yasanan çesitli heyelanlar nedeniyle 43 gündür trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmalar tamamlandı.
Bolu Dağı Tüneli sürücülerin hizmetine açıldı. İstanbul-Ankara arasında ulaşımı sağlayan Tem otoyolu Bolu Dağı Geçişi, Ankara  istikametinde 25 Eylül 2023 tarihinde trafiğe kapatılan 23 kilometrelik yolda çalışmalar tamamlandı. Tünel girişinin uzatıldıği tünelde ayrıca deprem ve heyelan güçlendirmeleri de yapıldı. Ayrıca viyadüklerde de bakım yapılarak otoyolun daha guvenli olması sağlandı.  
Yıl içinde yasanan çesitli heyelanlar nedeniyle 43 gündür trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmalar tamamlandı.

Bolu Dağı Tüneli sürücülerin hizmetine açıldı.
İstanbul-Ankara arasında ulaşımı sağlayan Tem otoyolu Bolu Dağı Geçişi, Ankara  istikametinde 25 Eylül 2023 tarihinde trafiğe kapatılan 23 kilometrelik yolda çalışmalar tamamlandı. Tünel girişinin uzatıldıği tünelde ayrıca deprem ve heyelan güçlendirmeleri de yapıldı. Ayrıca viyadüklerde de bakım yapılarak otoyolun daha guvenli olması sağlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.