Tanju Özcan’dan Faruk Özlü için şok açıklama

Röportaj (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.02.2024 - 11:47, Güncelleme: 09.02.2024 - 12:40
 

Tanju Özcan’dan Faruk Özlü için şok açıklama

“Belediyenin gelir gider kalemlerini bile bilmiyor”
CHP aday tanıtımı için Düzce’ye gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye’nin 81 il içinde en ucuz suyu kullanan il olduğunu belirterek; suya yüzde 50 indirim yaptıklarını ve metreküpünü 6 TL’den vatandaşlara verdiklerini belirtti. CHP Belediye başkan adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. KYK Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya CHP milletvekili Talih Özcan ile sıra dışı çıkışları Türkiye’nin tanıdığı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da katıldı. Hür Haber mikrofonlarına açıklama yapan Tanju Özcan Türkiye’nin en ucuz suyunu kullanan şehir olduklarını belirterek; “Geçtiğimiz aylarda Bolu’da suya yüzde 50 indirim yaptık. Bu indirim ile birlikte de Türkiye’nin en ucuz suyunu kullanan İl belediyesi olduk. İlçe belediyeleri vardır belki ama en ucuz suyu kullanan il olarak Bolu yer alıyor. Faruk özlü açıklamasında en ucuz suyu Düzce’nin kullandığını söyledi ama böyle bir şey yok. Faruk özlü ikili ilişkilerimiz çok iyidir ama o maalesef Düzce Belediyesi’nin gelir kalemlerini bile bilmiyor ama ben biliyorum. Ben Düzce Belediyesi’nin bütçesini de takip ediyorum. Çünkü Düzce’de bizim ilimiz. Ben iki şehir arasında ayrım yapmıyorum. Bolu ve Düzce iki kardeş gibi görüyorum. Aynı anne ve babadan olan iki kardeş. O nedenle iki şehri ayırt etmeden seviyorum” dedi.
“Belediyenin gelir gider kalemlerini bile bilmiyor”

CHP aday tanıtımı için Düzce’ye gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye’nin 81 il içinde en ucuz suyu kullanan il olduğunu belirterek; suya yüzde 50 indirim yaptıklarını ve metreküpünü 6 TL’den vatandaşlara verdiklerini belirtti.

CHP Belediye başkan adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. KYK Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya CHP milletvekili Talih Özcan ile sıra dışı çıkışları Türkiye’nin tanıdığı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da katıldı.

Hür Haber mikrofonlarına açıklama yapan Tanju Özcan Türkiye’nin en ucuz suyunu kullanan şehir olduklarını belirterek; “Geçtiğimiz aylarda Bolu’da suya yüzde 50 indirim yaptık. Bu indirim ile birlikte de Türkiye’nin en ucuz suyunu kullanan İl belediyesi olduk. İlçe belediyeleri vardır belki ama en ucuz suyu kullanan il olarak Bolu yer alıyor. Faruk özlü açıklamasında en ucuz suyu Düzce’nin kullandığını söyledi ama böyle bir şey yok.

Faruk özlü ikili ilişkilerimiz çok iyidir ama o maalesef Düzce Belediyesi’nin gelir kalemlerini bile bilmiyor ama ben biliyorum. Ben Düzce Belediyesi’nin bütçesini de takip ediyorum. Çünkü Düzce’de bizim ilimiz. Ben iki şehir arasında ayrım yapmıyorum. Bolu ve Düzce iki kardeş gibi görüyorum. Aynı anne ve babadan olan iki kardeş. O nedenle iki şehri ayırt etmeden seviyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Can
(09.02.2024 19:39 - #420)
Keşke gelip Düzce ye başkan olsan Bolu yu cennet yaptın
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.