Talih Özcan’dan büyük ayıp

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.11.2023 - 22:01, Güncelleme: 12.11.2023 - 23:16
 

Talih Özcan’dan büyük ayıp

CHP’li vekil ne başsağlığı diledi ne dualara eşlik etti.
12 Kasım büyük Düzce Depreminin yıldönümünde Anıtpark’ta düzenlenen programa CHP Milletvekili Talih Özcan damgasını vurdu. Talih Özcan, Vali Selçuk Aslan, Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk ile birlikte arama kurtarma derneklerinin standlarını gezdi konuşmasını yaptı ve gitti. Ancak Milletvekili Özcan’ın konuşmasında depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı dilememesi ve deprem şehitlerinin ruhuna okunan kuran-ı kerimi, dinlememesi dualara katılmaması ise tepki topladı. 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen Düzce merkezli depremde 980’den fazla vatandaş hayatını kaybetmiş, binlerce bina yıkılmıştı. Büyük depremin yıldönümü Anıtpark Meydanında yapılan programda Belediye Başkanı Faruk Özlü, Milletvekilleri Talih Özcan, Ercan Öztürk, Ayşe Keşir ve Vali Selçuk Aslan konuşmalar yaptı.  Talih Özcan ne başsağlığı diledi ne de sabır Konuşmalarda bütün konuşmacılar deprem şehitlerine rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken Talih Özcan’ın ise depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ve ailelerine sabır dilememesi tepkiye neden oldu. Talih Özcan’ın konuşmasının ardından ise depremde yaşamını yitirenlerin ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilavetini dinlemeden dua bile etmeden alandan ayrılması ise yine programa katılanlar tarafından tepkiyle karşılandı.
CHP’li vekil ne başsağlığı diledi ne dualara eşlik etti.

12 Kasım büyük Düzce Depreminin yıldönümünde Anıtpark’ta düzenlenen programa CHP Milletvekili Talih Özcan damgasını vurdu. Talih Özcan, Vali Selçuk Aslan, Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk ile birlikte arama kurtarma derneklerinin standlarını gezdi konuşmasını yaptı ve gitti. Ancak Milletvekili Özcan’ın konuşmasında depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı dilememesi ve deprem şehitlerinin ruhuna okunan kuran-ı kerimi, dinlememesi dualara katılmaması ise tepki topladı.

12 Kasım 1999 yılında meydana gelen Düzce merkezli depremde 980’den fazla vatandaş hayatını kaybetmiş, binlerce bina yıkılmıştı. Büyük depremin yıldönümü Anıtpark Meydanında yapılan programda Belediye Başkanı Faruk Özlü, Milletvekilleri Talih Özcan, Ercan Öztürk, Ayşe Keşir ve Vali Selçuk Aslan konuşmalar yaptı. 

Talih Özcan ne başsağlığı diledi ne de sabır

Konuşmalarda bütün konuşmacılar deprem şehitlerine rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken Talih Özcan’ın ise depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ve ailelerine sabır dilememesi tepkiye neden oldu. Talih Özcan’ın konuşmasının ardından ise depremde yaşamını yitirenlerin ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilavetini dinlemeden dua bile etmeden alandan ayrılması ise yine programa katılanlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.