Tabelalarının köy olması ise akılları karıştırıyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.04.2024 - 12:53, Güncelleme: 19.04.2024 - 12:53
 

Tabelalarının köy olması ise akılları karıştırıyor

Yapılan referandumlarla birlikte mahalle olan, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı için oy kullanan köylerin tabelaları ise halen köy.
Belediye hizmetlerini almaya başlayan çiçeği burnunda mahallelerin tabelalarının köy olması ise akılları karıştırıyor. Yapılan referandumlarla belediye hizmetlerini alabilmek ve doğalgaza kavuşmak için mahalle olan köyler ile ilgili olarak Belediye meclisi geçen dönem son oturumunu yaptı. Yapılan oturumlarda köylerin mahallesi olması onayladı. Yapılan 31 Mart seçimlerinde de belediye başkanı ve mahalle muhtarı için oy kullanan çiçeği burnunda mahalleler, tabelalarında ise halen köy olarak duruyor. Geçmişte köylerin girişine konulan sınır tabelalarında halen ‘köy’ ibaresi bulunuyordu. Yeni mahallelerin tabelalarının ne zaman değiştireceği ise merak konusu oldu. Mahallelere giden vatandaşlar ise tabelalar nedeniyle karmaşa yaşarken, köy sakinleri yetkililerden mahalle tabelalarının konulması için çalışma yapmasını beklediklerini dile getirdi.
Yapılan referandumlarla birlikte mahalle olan, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı için oy kullanan köylerin tabelaları ise halen köy.

Belediye hizmetlerini almaya başlayan çiçeği burnunda mahallelerin tabelalarının köy olması ise akılları karıştırıyor. Yapılan referandumlarla belediye hizmetlerini alabilmek ve doğalgaza kavuşmak için mahalle olan köyler ile ilgili olarak Belediye meclisi geçen dönem son oturumunu yaptı. Yapılan oturumlarda köylerin mahallesi olması onayladı.

Yapılan 31 Mart seçimlerinde de belediye başkanı ve mahalle muhtarı için oy kullanan çiçeği burnunda mahalleler, tabelalarında ise halen köy olarak duruyor. Geçmişte köylerin girişine konulan sınır tabelalarında halen ‘köy’ ibaresi bulunuyordu. Yeni mahallelerin tabelalarının ne zaman değiştireceği ise merak konusu oldu. Mahallelere giden vatandaşlar ise tabelalar nedeniyle karmaşa yaşarken, köy sakinleri yetkililerden mahalle tabelalarının konulması için çalışma yapmasını beklediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.