Serenay Sarıkaya'yla Mert Demir ilk kez yan yana

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.04.2024 - 12:29, Güncelleme: 24.04.2024 - 12:29
 

Serenay Sarıkaya'yla Mert Demir ilk kez yan yana

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşkı belgelendi. Bir mekandan çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in utangaç tavırları, dikkatlerden kaçmadı.
Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in aşk yaşadıkları geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Önce Mert Demir'in Ateşe Düştüm şarkısında vokal yapan Serenay Sarıkaya, daha sonra da şarkıcının konserine gitmişti. Birlikte havaalanında da aynı zamanda denk gelen Serenay Sarıkaya ile Mert Demir, birlikte ilk fotoğraflarını verdiler. SERENAY SARIKAYA'YLA MERT DEMİR YAN YANA Serenay Sarıkaya ile Mert Demir önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendiler. Gittikleri bir mekandan el ele çıkan iki isim bu sayede aşklarını da ilan etmiş oldular. Bir anda ilgili odağı olan ve fotoğrafları çekilirken utangaç tavırlar sergileyen Sarıkaya ile Demir, soruları yanıtsız bırakmayı seçtiler.
Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşkı belgelendi. Bir mekandan çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in utangaç tavırları, dikkatlerden kaçmadı.

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in aşk yaşadıkları geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Önce Mert Demir'in Ateşe Düştüm şarkısında vokal yapan Serenay Sarıkaya, daha sonra da şarkıcının konserine gitmişti. Birlikte havaalanında da aynı zamanda denk gelen Serenay Sarıkaya ile Mert Demir, birlikte ilk fotoğraflarını verdiler.

SERENAY SARIKAYA'YLA MERT DEMİR YAN YANA

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendiler. Gittikleri bir mekandan el ele çıkan iki isim bu sayede aşklarını da ilan etmiş oldular. Bir anda ilgili odağı olan ve fotoğrafları çekilirken utangaç tavırlar sergileyen Sarıkaya ile Demir, soruları yanıtsız bırakmayı seçtiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.