Serbay Akademi üniversite öğrencilerine e-ticareti anlattı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 11:03, Güncelleme: 18.03.2022 - 11:03
 

Serbay Akademi üniversite öğrencilerine e-ticareti anlattı

Serbay Akademi üniversite öğrencilerine e-ticareti anlattı
Düzce Üniversitesi öğrencilerine, Dijital Reklam Ajansı Serbay Interactive’in Dijital Stratejist’i Ertuğrul Özkan, ‘E-Ticarete Giriş’ eğitimi verdi ve E-ticarete dair merak edilen soruları cevaplandırdı.Üniversite öğrencilerine verilen eğitimde ‘E-Ticaret nedir, E-Ticaret sitesi nasıl kurulur, Hangi pazaryerlerinde nasıl satış yapılır’ gibi konular yer aldı. Serbay Akademi, geçtiğimiz günlerde Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen 3. Girişimcilik Kampı’nda ‘E-Ticaretin Geleceği’ hakkında eğitim vermiş ve aynı zamanda sponsorluğunu da üstlenmişti. Dijital pazarlama, yazılım, fotoğrafçılık, E-Ticaret gibi alanlarda 2021’de 200’den fazla kişiye eğitim veren Serbay Akademi, kurulduğu günden bu yana eğitime olan inancıyla KOBİ’lere, üniversite öğrencilerine ve mezunlara eğitim vermeye devam ediyor.  
Serbay Akademi üniversite öğrencilerine e-ticareti anlattı

Düzce Üniversitesi öğrencilerine, Dijital Reklam Ajansı Serbay Interactive’in Dijital Stratejist’i Ertuğrul Özkan, ‘E-Ticarete Giriş’ eğitimi verdi ve E-ticarete dair merak edilen soruları cevaplandırdı.Üniversite öğrencilerine verilen eğitimde ‘E-Ticaret nedir, E-Ticaret sitesi nasıl kurulur, Hangi pazaryerlerinde nasıl satış yapılır’ gibi konular yer aldı.

Serbay Akademi, geçtiğimiz günlerde Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen 3. Girişimcilik Kampı’nda ‘E-Ticaretin Geleceği’ hakkında eğitim vermiş ve aynı zamanda sponsorluğunu da üstlenmişti. Dijital pazarlama, yazılım, fotoğrafçılık, E-Ticaret gibi alanlarda 2021’de 200’den fazla kişiye eğitim veren Serbay Akademi, kurulduğu günden bu yana eğitime olan inancıyla KOBİ’lere, üniversite öğrencilerine ve mezunlara eğitim vermeye devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.