Selami Savaş, Vali Aslan'ı Ziyaret etti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.04.2024 - 15:35, Güncelleme: 17.04.2024 - 15:41
 

Selami Savaş, Vali Aslan'ı Ziyaret etti

Savaş, projeleri için Vali Selçuk Aslan'dan destek istedi.Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, görevine hızlı başladı.
Savaş hem Yığılca için projeler üretirken hem de ziyaretler gerçekleştirerek, ilçesi ile ilgili düşüncelerini yetkililer ile paylaşıyor. Bu çerçevede Düzce Valisi Selçuk Aslan'ı ziyaret eden Yığılca Belediye Başkanı Savaş, projelerini Vali Aslan ile paylaşarak destek istedi. Yapılan 31 Mart Yerel seçimlerinde Yığılca ilçesinde Belediye Başkanı seçilen Selami Savaş, görevine hızlı başladı. Mazbatasını bile almadan eski Belediye Başkanı Rasim Çam onayı ile çalışmalara başlayan ve Yığılca ilçesini Ramazan Bayramına hazırlayan Belediye Başkanı Selami Savaş, mazbatasını aldıktan sonra bayramın hemen ertesinde ise ziyaretlerine başladı. Yığılca'yı marka ilçe yapmak icin kolları sıvayan Selami Savaş bu çerçevede Vali Selçuk Aslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yığılca hakkında bilgiler aktaran Savaş, ayrıca Yığılca için de hem seçim dönemindeki vaatlerini hem de projelerini anlattı. Projelerini hayata geçirmek için Vali Selçuk Aslan'dan destek isteyen çiçeği burnunda belediye başkanı, hizmet heyecanını da Selçuk Aslan'a ifade etti.
Savaş, projeleri için Vali Selçuk Aslan'dan destek istedi.Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, görevine hızlı başladı.

Savaş hem Yığılca için projeler üretirken hem de ziyaretler gerçekleştirerek, ilçesi ile ilgili düşüncelerini yetkililer ile paylaşıyor. Bu çerçevede Düzce Valisi Selçuk Aslan'ı ziyaret eden Yığılca Belediye Başkanı Savaş, projelerini Vali Aslan ile paylaşarak destek istedi.

Yapılan 31 Mart Yerel seçimlerinde Yığılca ilçesinde Belediye Başkanı seçilen Selami Savaş, görevine hızlı başladı. Mazbatasını bile almadan eski Belediye Başkanı Rasim Çam onayı ile çalışmalara başlayan ve Yığılca ilçesini Ramazan Bayramına hazırlayan Belediye Başkanı Selami Savaş, mazbatasını aldıktan sonra bayramın hemen ertesinde ise ziyaretlerine başladı.

Yığılca'yı marka ilçe yapmak icin kolları sıvayan Selami Savaş bu çerçevede Vali Selçuk Aslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yığılca hakkında bilgiler aktaran Savaş, ayrıca Yığılca için de hem seçim dönemindeki vaatlerini hem de projelerini anlattı. Projelerini hayata geçirmek için Vali Selçuk Aslan'dan destek isteyen çiçeği burnunda belediye başkanı, hizmet heyecanını da Selçuk Aslan'a ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.