Şampiyon oldular ligden çekilme kararı aldılar

Spor (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.09.2023 - 11:48, Güncelleme: 05.09.2023 - 12:29
 

Şampiyon oldular ligden çekilme kararı aldılar

Gölyaka’nın İçmeler Köyü’nde gençlerin spor yapması, birlik ve beraberliğin sağlanması için kurulan İçmeler Spor Kulübü, 2. Amatör ligde şampiyon oldu ancak bir üst lige katılmama kararı aldı.
Düzce’nin en köklü spor kulüpleri arasında yer alan, 1978 yılında köy gençlerinin birlik, beraberliğini sağlamak, köyün adını duyurmak ve gençlerin spor alışkanlığını kazandırmak için kurulan İçmelerspor Kulübü, geçtiğimiz sezon 2. Amatör ligde başarılı sezon geçirerek şampiyon oldu. Ancak şampiyonluk ile birlikte kulüp içinde sıkıntılarda had safhaya ulaştı. Gelecek sezon bir üst lig olan 1. Amatör lige katılmama kararı aldı. Köy gençleri takımdan ayrılıp ikinci takım kurdu. İddialara göre Kulüp yönetimi köy gençlerini oynatarak para vermezken dışarıdan transfer ederek getirdiği futbolculara ise ücret veriyordu. Bu uygulamaya tepki gösteren köy gençleri takımdan ayrılarak yeni bir takım kurma girişimi içine girdi. Kulüp Başkanı takımı çekti. Başkan Caner Altın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Köyümüz gençlerinin ikinci bir takım kurması nedeniyle 2023/2024 1. Amatör lige katılmama kararı alınmıştır.Geçen sene bize namağlup şampiyonluk yaşatan futbolcularıma her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bizlere güvenip her zaman destekleyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Neden çıkmama kararı aldınız diyecek taraftarlarımız olabilir neden bir takım daha kurma gereği duydunuz diye de arkadaşlarımıza sormalarını istiyoruz. Biz köyümüzü en güzel şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.   Yaşanan gelişmelerin ardından İçmeler Spor Kulübü, 1. Amatör ligde oynamama kararı aldı
Gölyaka’nın İçmeler Köyü’nde gençlerin spor yapması, birlik ve beraberliğin sağlanması için kurulan İçmeler Spor Kulübü, 2. Amatör ligde şampiyon oldu ancak bir üst lige katılmama kararı aldı.

Düzce’nin en köklü spor kulüpleri arasında yer alan, 1978 yılında köy gençlerinin birlik, beraberliğini sağlamak, köyün adını duyurmak ve gençlerin spor alışkanlığını kazandırmak için kurulan İçmelerspor Kulübü, geçtiğimiz sezon 2. Amatör ligde başarılı sezon geçirerek şampiyon oldu. Ancak şampiyonluk ile birlikte kulüp içinde sıkıntılarda had safhaya ulaştı. Gelecek sezon bir üst lig olan 1. Amatör lige katılmama kararı aldı.

Köy gençleri takımdan ayrılıp ikinci takım kurdu. İddialara göre Kulüp yönetimi köy gençlerini oynatarak para vermezken dışarıdan transfer ederek getirdiği futbolculara ise ücret veriyordu. Bu uygulamaya tepki gösteren köy gençleri takımdan ayrılarak yeni bir takım kurma girişimi içine girdi.

Kulüp Başkanı takımı çekti. Başkan Caner Altın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Köyümüz gençlerinin ikinci bir takım kurması nedeniyle 2023/2024 1. Amatör lige katılmama kararı alınmıştır.Geçen sene bize namağlup şampiyonluk yaşatan futbolcularıma her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bizlere güvenip her zaman destekleyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Neden çıkmama kararı aldınız diyecek taraftarlarımız olabilir neden bir takım daha kurma gereği duydunuz diye de arkadaşlarımıza sormalarını istiyoruz. Biz köyümüzü en güzel şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

Yaşanan gelişmelerin ardından İçmeler Spor Kulübü, 1. Amatör ligde oynamama kararı aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.