Portatif yüzme havuzu açıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2023 - 16:56, Güncelleme: 09.08.2023 - 16:56
 

Portatif yüzme havuzu açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde başlatılan yüzme bilmeyen kalmasın projesi çerçevesinde Akçakoca İlçesinde portatif yüzme havuzu açıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığının sporun tabana yayılması için hayata geçirilen portatif yüzme havuzu projesi, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Akçakoca’ya portatif yüzme havuzunun yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. Çuhallı mevkiinde bulunan Akçakoca Gençlik Merkezi ve Spor Salonu bahçesinde yer alan havuz yüzme bilmeyen kalmasın projesi gerçekleştirilen ilk çalışma ile hizmete girdi. Sportif faaliyet ve projelerin yapılması açısından büyük önem taşıyan portatif yüzme havuzu, gençlere ücretsiz ve hijyenik şartlarda, antrenörler eşliğinde hizmet veriyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde başlatılan yüzme bilmeyen kalmasın projesi çerçevesinde Akçakoca İlçesinde portatif yüzme havuzu açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının sporun tabana yayılması için hayata geçirilen portatif yüzme havuzu projesi, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Akçakoca’ya portatif yüzme havuzunun yapımı tamamlanarak hizmete açıldı.

Çuhallı mevkiinde bulunan Akçakoca Gençlik Merkezi ve Spor Salonu bahçesinde yer alan havuz yüzme bilmeyen kalmasın projesi gerçekleştirilen ilk çalışma ile hizmete girdi. Sportif faaliyet ve projelerin yapılması açısından büyük önem taşıyan portatif yüzme havuzu, gençlere ücretsiz ve hijyenik şartlarda, antrenörler eşliğinde hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.