"Pisletin caddeleri sokakları nasılsa temizleyen var!

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.11.2023 - 14:25, Güncelleme: 04.11.2023 - 14:32
 

"Pisletin caddeleri sokakları nasılsa temizleyen var!

Esnafların attığı çöpler pes dedirtiyor. Düzce’de esnaflar, dükkanlarını kapattıktan sonra kaldırıma ve ağaç diplerine bıraktıkları çöpler, kaldırımlara dağılınca ortaya çıkan kötü görüntü, 'Bu kadar da olmaz' dedirtiyor.
Esnafların attığı çöpleri temizlemek ise Belediye Temizlik İşleri ekiplerine kalıyor.Esnaflarının kaldırımlara bıraktığı çöpler, şehir merkezini akşam saatlerinde çöp deryası haline getiriyor. Şehir merkezi katı atık deposuna dönerken Düzceliler, iş çıkışında aileleriyle birlikte gezmek için çıktığı cadde ve sokakların görüntüsü ise 'pes' dedirtiyor. Vatandaşlar isyan ederken, özellikle çöp konteynırlarının diplerine ve kaldırımlara gelişi güzel bırakılan çöpler ilerleyen saatlerde sokak hayvanları tarafından dağıtılıyor. Bu durum ise şehir merkezinde nahoş görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oluyor. Düzce Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, dağılan çöpleri toplamak için saatlerce uğraşıyorlar. Muhafazakar yapısıyla bilinen bir şehirde, çöplerden dolayı oluşan nahoş görüntü Düzcelileri de isyan ettiriyor. Vatandaşlar, “Bu insanlar evde nasıl temizleniyor diye çöplerini de salonun ortasına mı bırakıyorlar acaba?” diyerek tepkilerini gösteriyorlar."
Esnafların attığı çöpler pes dedirtiyor. Düzce’de esnaflar, dükkanlarını kapattıktan sonra kaldırıma ve ağaç diplerine bıraktıkları çöpler, kaldırımlara dağılınca ortaya çıkan kötü görüntü, 'Bu kadar da olmaz' dedirtiyor.

Esnafların attığı çöpleri temizlemek ise Belediye Temizlik İşleri ekiplerine kalıyor.Esnaflarının kaldırımlara bıraktığı çöpler, şehir merkezini akşam saatlerinde çöp deryası haline getiriyor. Şehir merkezi katı atık deposuna dönerken Düzceliler, iş çıkışında aileleriyle birlikte gezmek için çıktığı cadde ve sokakların görüntüsü ise 'pes' dedirtiyor. Vatandaşlar isyan ederken, özellikle çöp konteynırlarının diplerine ve kaldırımlara gelişi güzel bırakılan çöpler ilerleyen saatlerde sokak hayvanları tarafından dağıtılıyor. Bu durum ise şehir merkezinde nahoş görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Düzce Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, dağılan çöpleri toplamak için saatlerce uğraşıyorlar. Muhafazakar yapısıyla bilinen bir şehirde, çöplerden dolayı oluşan nahoş görüntü Düzcelileri de isyan ettiriyor. Vatandaşlar, “Bu insanlar evde nasıl temizleniyor diye çöplerini de salonun ortasına mı bırakıyorlar acaba?” diyerek tepkilerini gösteriyorlar."

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.