Parklar Kamp Yeri Çevre Halkı Duyarsız

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.04.2024 - 13:55, Güncelleme: 17.04.2024 - 13:55
 

Parklar Kamp Yeri Çevre Halkı Duyarsız

Düzce Belediyesi tarafından vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirmeleri, çocukların güvenli ortamlarda oyun oynamaları için yapılan mahalle parkları kamp yerine döndü.
Şehir magandaları tarafından gece ateş yakılıyor. Evlerin arasındaki parklarda mahalle sakinlerinin ise duyarsızlığı pes dedirtiyor. Düzce Belediyesi öz kaynaklarıyla mahalle içlerinde hem anne ve babaların çocuklarıyla vakit geçirebileceği hem de çocukların güvenle oyun oynayabileceği alanlara parklar yapılıyor. Ancak şehir magandaları bu parkları bir türlü rahat bırakmıyor. Gece ilerleyen saatlerde parklara gelen magandalar, çöplerini yedikleri içtikleri yiyecek ve içeceklerin ambalajlarını park içine rast gele atarken, yaktıkları ateşlerle de mahalle ve park güvenliğini tehlikeye atıyorlar. Nusrettin mahallesinde muhtarlık binasının da bulunduğu parkta da gece ateş yakan şehir maganda ya da magandaları park içini de çöplüğe çevirdi. Evlerin arasında bulunan parkta mahalle sakinlerinin yakılan ateşe vurdumduymaz davranmaları ise pes dedirtti.
Düzce Belediyesi tarafından vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirmeleri, çocukların güvenli ortamlarda oyun oynamaları için yapılan mahalle parkları kamp yerine döndü.

Şehir magandaları tarafından gece ateş yakılıyor. Evlerin arasındaki parklarda mahalle sakinlerinin ise duyarsızlığı pes dedirtiyor. Düzce Belediyesi öz kaynaklarıyla mahalle içlerinde hem anne ve babaların çocuklarıyla vakit geçirebileceği hem de çocukların güvenle oyun oynayabileceği alanlara parklar yapılıyor. Ancak şehir magandaları bu parkları bir türlü rahat bırakmıyor.

Gece ilerleyen saatlerde parklara gelen magandalar, çöplerini yedikleri içtikleri yiyecek ve içeceklerin ambalajlarını park içine rast gele atarken, yaktıkları ateşlerle de mahalle ve park güvenliğini tehlikeye atıyorlar. Nusrettin mahallesinde muhtarlık binasının da bulunduğu parkta da gece ateş yakan şehir maganda ya da magandaları park içini de çöplüğe çevirdi. Evlerin arasında bulunan parkta mahalle sakinlerinin yakılan ateşe vurdumduymaz davranmaları ise pes dedirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.