Özkan Gözütok dünya evine girdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 14:41, Güncelleme: 07.09.2020 - 14:41
 

Özkan Gözütok dünya evine girdi

Düzce’nin önde gelen bilişim firmalarından Serbay ajansın ortağı genç girişimci Özkan Gözütok dünya evine girdi.
Düzce'nin önde gelen bilişim firmalarından Serbay ajansın ortağı genç girişimci Özkan Gözütok dünya evine girdi. Özkan Gözütok, hayatını İlayda Demirel ile birleştirdi. Düzce'de dijital reklam ajansı, internet, tasarım, e-ticaret ve mobil uygulama ile sosyal medya hizmetlerini sunan Serbay interactive şirketinin ortaklarından Özkan Gözütok, İlayda Demirel yapılan muhteşem düğün ile hayatlarını birleştirdi. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'un nikahı kıydığı düğünde Muhsin Yavuz, evlilik cüzdanını da Özkan ve İlayda Gözütok çiftine; “Evlilik paylaşmaktır” diyerek verdi.
Düzce’nin önde gelen bilişim firmalarından Serbay ajansın ortağı genç girişimci Özkan Gözütok dünya evine girdi.

Düzce'nin önde gelen bilişim firmalarından Serbay ajansın ortağı genç girişimci Özkan Gözütok dünya evine girdi. Özkan Gözütok, hayatını İlayda Demirel ile birleştirdi.


Düzce'de dijital reklam ajansı, internet, tasarım, e-ticaret ve mobil uygulama ile sosyal medya hizmetlerini sunan Serbay interactive şirketinin ortaklarından Özkan Gözütok, İlayda Demirel yapılan muhteşem düğün ile hayatlarını birleştirdi. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'un nikahı kıydığı düğünde Muhsin Yavuz, evlilik cüzdanını da Özkan ve İlayda Gözütok çiftine; “Evlilik paylaşmaktır” diyerek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.