MÜSİAD Düzce Şubesi misafirlerini ağırladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2022 - 14:04, Güncelleme: 17.02.2022 - 14:04
 

MÜSİAD Düzce Şubesi misafirlerini ağırladı

MÜSİAD Düzce Şubesi misafirlerini ağırladı
Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi, Derneğin Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette ortak projeler masaya yatırıldı.MÜSİAD Düzce Şubesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Derneğin Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan ve Yönetim Kuruluna ziyaret gerçekleştirdi. Düzce Şube Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette iki ilin yaptığı çalışmalar değerlendirilirken ortak yapılması planlanan projelerde masaya yatırıldı. Fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette ayrıca ülke ekonomisi de değerlendirildi.Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
MÜSİAD Düzce Şubesi misafirlerini ağırladı

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi, Derneğin Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette ortak projeler masaya yatırıldı.MÜSİAD Düzce Şubesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda Derneğin Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan ve Yönetim Kuruluna ziyaret gerçekleştirdi. Düzce Şube Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette iki ilin yaptığı çalışmalar değerlendirilirken ortak yapılması planlanan projelerde masaya yatırıldı. Fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette ayrıca ülke ekonomisi de değerlendirildi.Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.