Çalışanlara ve öğrencilere siber eğitim

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.05.2024 - 18:22, Güncelleme: 17.05.2024 - 18:22
 

Çalışanlara ve öğrencilere siber eğitim

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu çalışanlarına ve öğrencilere yönelik Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince Siber Güvenlik eğitimi verildi.
Programın moderatörlüğünü Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Durmuş, yaptı. Yardımcı Öğr. Gör. Fatih Durmuş, eğitimin açılışında yaptığı konuşmada siber güvenlik kavramının önemine dikkat çekti.Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte, siber güvenlik kavramının da sürekli evrim geçirerek gelişmekte olduğunu ifade eden Fatih Durmuş, bundan dolayı siber güvenlik farkındalığının ve önlemlerinin güncel tutulmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Programda, ilk olarak Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince siber suçların tanımı belirtildi. Ardından teknoloji bağımlılığı, siber suç, siber zorbalık, siber güvenlik ve yaptırımlar gibi konular somut örneklerle katılımcılara anlatıldı.Katılımcıların soruları ve görüşleri sonrasında Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Külünk, davetli konuşmacı Düzce İl Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür belgesi takdim etti.
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu çalışanlarına ve öğrencilere yönelik Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince Siber Güvenlik eğitimi verildi.

Programın moderatörlüğünü Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Durmuş, yaptı. Yardımcı Öğr. Gör. Fatih Durmuş, eğitimin açılışında yaptığı konuşmada siber güvenlik kavramının önemine dikkat çekti.Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte, siber güvenlik kavramının da sürekli evrim geçirerek gelişmekte olduğunu ifade eden Fatih Durmuş, bundan dolayı siber güvenlik farkındalığının ve önlemlerinin güncel tutulmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Programda, ilk olarak Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince siber suçların tanımı belirtildi. Ardından teknoloji bağımlılığı, siber suç, siber zorbalık, siber güvenlik ve yaptırımlar gibi konular somut örneklerle katılımcılara anlatıldı.Katılımcıların soruları ve görüşleri sonrasında Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Külünk, davetli konuşmacı Düzce İl Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür belgesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.