Millet Bahçesi’nde engelsiz buluşma

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.12.2023 - 18:03, Güncelleme: 05.12.2023 - 18:03
 

Millet Bahçesi’nde engelsiz buluşma

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Engelsiz Yaşam ve Sağlık Çalışma Grubu aylık olağan toplantısını millet bahçesinde yaptı.
Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan’da özel bireyleri ve ailelerini yalnız bırakmadı. Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Engelsiz Yaşam ve Sağlık Çalışma Grubu her ay düzenli olarak yaptığı toplantısını bu ay Millet Bahçesi’nde gerçekleştirdi. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün hemen sonrasında gerçekleşen toplantıda Düzce'deki özel gereksinimli bireylerin talepleri masaya yatırıldı. Kadriye Polat Kıyğıl başkanlığında topğlanan grup üyelerine Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Kudal, Elif Yıldırım, Elif Demir’de katılarak destek verdi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan’ın da katıldığı aylık olağan toplantıda toplantı çalışma grubu başkanlığı tarafından belirlenen gündem maddelerinin görüşülmesiyle başlayan toplantıda çalışma grubunun yeni yapacağı çalışmaları, özel gereksinimli bireylerin ailelerine yönelik hedefler, kurum ziyaretleri, engelsiz STK buluşmaları, çeşitli kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar konularında bilgi paylaşımı yapıldı.  Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.
Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Engelsiz Yaşam ve Sağlık Çalışma Grubu aylık olağan toplantısını millet bahçesinde yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan’da özel bireyleri ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Engelsiz Yaşam ve Sağlık Çalışma Grubu her ay düzenli olarak yaptığı toplantısını bu ay Millet Bahçesi’nde gerçekleştirdi. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün hemen sonrasında gerçekleşen toplantıda Düzce'deki özel gereksinimli bireylerin talepleri masaya yatırıldı. Kadriye Polat Kıyğıl başkanlığında topğlanan grup üyelerine Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Kudal, Elif Yıldırım, Elif Demir’de katılarak destek verdi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan’ın da katıldığı aylık olağan toplantıda toplantı çalışma grubu başkanlığı tarafından belirlenen gündem maddelerinin görüşülmesiyle başlayan toplantıda çalışma grubunun yeni yapacağı çalışmaları, özel gereksinimli bireylerin ailelerine yönelik hedefler, kurum ziyaretleri, engelsiz STK buluşmaları, çeşitli kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar konularında bilgi paylaşımı yapıldı. 

Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.