Mergiç yolu isyan ettiriyor

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.11.2023 - 10:47, Güncelleme: 06.11.2023 - 11:35
 

Mergiç yolu isyan ettiriyor

Sürücüler bakım parasını Belediyeden almaya hazırlanıyor
Aziziye Mahallesi’nden Mergiç’e giden yol sürücüler için çile yumağı oldu. Yolun bakımsızlığı ve çukurlarla dolu olması sürücüleri isyan ettirirken, bakım masraflarını ise Düzce Belediyesi’nden talep edeceklerini belirttiler. Düzce’nin yol sorunu çile yumağı olmaya devam ediyor. Özellikle Melen Park’a giden Mergiç Mahallesinde bulunan yol ile Mergiç’ten Aziziye Mahallesi Pazar yerine giden yoldaki bakımsızlık sürücüleri çileden çıkarttı. Sürücüler, yoldaki çukurlar nedeniyle ilerlemekte zorlandıklarını belirterek “çukurlardan mı kaçalım, araç mı kullanalım bilemiyoruz. Çukurlardan kaçarken kaza yapmamız da an meselesi. Her hafta sanayiye gitmekten bıktık.  Bakım masraflarını Düzce Belediyesi’nden talep edeceğiz” dediler. Whatsapp İhbar hattımıza gelen bir şikayette ise vatandaş; “Kaç aydır çukur halde duruyor böyle. Düzce sadece Anıtpark’tan mi ibaret? Tek yapılan oradaki gösterişler mıdır, burası Aziziye yol üstü, merkeze bağlı bir de, böyle rezillik olmaz. İlla bizler mi bildireceğiz? Belediye ne yapıyor? Bizim işimiz mi bu. Arabaların tamir paralarını belediyeden alırız artık. Delik deşik yollara girmekten arabalar mahvoldu. Bunlar farklı yerlere şikayet edilecek. Bu yazımı da paylaşın lütfen. Burası da Aziziye ilkokuluna giden yollar aynı şekilde. Düzce konum olarak şehir dışından insanların yaşamayı tercih edebileceği bir yer olmasına rağmen belediyenin boş, sadece ot, bot festivali gibi en son yapılacak işlerle uğraşmasından dolayı geri kalıyor maalesef. Bunları takip etmek bizim değil belediyenin işi. Kaç aydır bu yollar böyle” diyerek tepkisini dile getirdi.
Sürücüler bakım parasını Belediyeden almaya hazırlanıyor

Aziziye Mahallesi’nden Mergiç’e giden yol sürücüler için çile yumağı oldu. Yolun bakımsızlığı ve çukurlarla dolu olması sürücüleri isyan ettirirken, bakım masraflarını ise Düzce Belediyesi’nden talep edeceklerini belirttiler. Düzce’nin yol sorunu çile yumağı olmaya devam ediyor. Özellikle Melen Park’a giden Mergiç Mahallesinde bulunan yol ile Mergiç’ten Aziziye Mahallesi Pazar yerine giden yoldaki bakımsızlık sürücüleri çileden çıkarttı. Sürücüler, yoldaki çukurlar nedeniyle ilerlemekte zorlandıklarını belirterek “çukurlardan mı kaçalım, araç mı kullanalım bilemiyoruz. Çukurlardan kaçarken kaza yapmamız da an meselesi. Her hafta sanayiye gitmekten bıktık. 

Bakım masraflarını Düzce Belediyesi’nden talep edeceğiz” dediler. Whatsapp İhbar hattımıza gelen bir şikayette ise vatandaş; “Kaç aydır çukur halde duruyor böyle. Düzce sadece Anıtpark’tan mi ibaret? Tek yapılan oradaki gösterişler mıdır, burası Aziziye yol üstü, merkeze bağlı bir de, böyle rezillik olmaz. İlla bizler mi bildireceğiz? Belediye ne yapıyor? Bizim işimiz mi bu. Arabaların tamir paralarını belediyeden alırız artık. Delik deşik yollara girmekten arabalar mahvoldu. Bunlar farklı yerlere şikayet edilecek. Bu yazımı da paylaşın lütfen. Burası da Aziziye ilkokuluna giden yollar aynı şekilde. Düzce konum olarak şehir dışından insanların yaşamayı tercih edebileceği bir yer olmasına rağmen belediyenin boş, sadece ot, bot festivali gibi en son yapılacak işlerle uğraşmasından dolayı geri kalıyor maalesef. Bunları takip etmek bizim değil belediyenin işi. Kaç aydır bu yollar böyle” diyerek tepkisini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.