Mehmetçik için tek yürek oldular

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.12.2023 - 09:52, Güncelleme: 25.12.2023 - 09:52
 

Mehmetçik için tek yürek oldular

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan 12 askerimize ağlıyor. Sosyal medyadan üzüntülerini dile getiren isimler, ‘Milletimizin başı sağ olsun' dedi.
Filiz Akın: Yarınlar var olsun diye yarınlarından vazgeçen yiğitler var. Başımız sağ olsun. Süha Uygur: Şehitlerimize rahmet, ailelerine sonsuz sabırlar diliyorum. Kelimeler ne yazık ki yetersiz kalıyor. Erol Evgin: Bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmalarda şehit olan 12 askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Ferhat Göçer: Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Mehmetçiklerimize, vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum... Sinan Akçıl: Mekanınız cennet olsun. Başın sağ olsun güzel ülkem. Nurgül Yeşilçay: Ahhh gencecik çocuklar, içimiz yanıyor. Memleketimizin başı sağ olsun. Muazzez Ersoy: Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Dayanmak çok zor... Rabbim askerimizi korusun. Hande Yener: Biz bu ülkede rahat uyuyalım diye 12 askerimiz şehit oldu. Allah acılı ailelerine sabır versin. Bengü: Vatan size minnettardır. Yağmur Tanrısevsin: Hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun. Hadise: Hain saldırı sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Teröre lanet olsun. Demet Akalın: Allah hanelerine sükunet, göğüslerine sabır indirsin. Özcan Deniz: Çok üzgünüm. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve Türkiye'ye sabırlar diliyorum. Devrim Özkan: Terörün her türlüsüne lanet olsun. Şehit ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. İçimiz acıdı. Hülya Koçyiğit: Irak'ın kuzeyinde şehit düşen tüm kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar, ailelerine, sevenlerine sabır diliyorum. Operasyonda görev alan tüm kahramanlarınızın Allah, yardımcısı olsun. Türkan Şoray: Şehitlerimize yine içimiz yandı. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun.
Sanat dünyasının ünlü isimleri, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan 12 askerimize ağlıyor. Sosyal medyadan üzüntülerini dile getiren isimler, ‘Milletimizin başı sağ olsun' dedi.

Filiz Akın: Yarınlar var olsun diye yarınlarından vazgeçen yiğitler var. Başımız sağ olsun.

Süha Uygur: Şehitlerimize rahmet, ailelerine sonsuz sabırlar diliyorum. Kelimeler ne yazık ki yetersiz kalıyor.

Erol Evgin: Bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmalarda şehit olan 12 askerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Ferhat Göçer: Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Mehmetçiklerimize, vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum...

Sinan Akçıl: Mekanınız cennet olsun. Başın sağ olsun güzel ülkem.

Nurgül Yeşilçay: Ahhh gencecik çocuklar, içimiz yanıyor. Memleketimizin başı sağ olsun.

Muazzez Ersoy: Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Dayanmak çok zor... Rabbim askerimizi korusun.

Hande Yener: Biz bu ülkede rahat uyuyalım diye 12 askerimiz şehit oldu. Allah acılı ailelerine sabır versin.

Bengü: Vatan size minnettardır.

Yağmur Tanrısevsin: Hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.

Hadise: Hain saldırı sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Teröre lanet olsun.

Demet Akalın: Allah hanelerine sükunet, göğüslerine sabır indirsin.

Özcan Deniz: Çok üzgünüm. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve Türkiye'ye sabırlar diliyorum.

Devrim Özkan: Terörün her türlüsüne lanet olsun. Şehit ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. İçimiz acıdı.

Hülya Koçyiğit: Irak'ın kuzeyinde şehit düşen tüm kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar, ailelerine, sevenlerine sabır diliyorum. Operasyonda görev alan tüm kahramanlarınızın Allah, yardımcısı olsun.

Türkan Şoray: Şehitlerimize yine içimiz yandı. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.