Madem sahip çıkmayacaktınız adını neden 15 Temmuz koydunuz

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.09.2023 - 13:33, Güncelleme: 19.09.2023 - 15:04
 

Madem sahip çıkmayacaktınız adını neden 15 Temmuz koydunuz

15 Temmuz Şehitlerine büyük ayıp
15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında, şehitlerin aziz hatırası için “15 Temmuz Şehitleri Parkı” ismi verilen parkın içler acısı hali yürekleri sızlattı.  Eski Düzce Lisesi’nin bulunduğu alana Belediye eski Başkanı Mehmet Keleş döneminde 10 dönüm arazi üzerinde yapılan içinde Roma Çeşmesi, saat kulesi, yürüyüş yolları ve modern aydınlatmaları bulunan parkın şimdilerdeki hali hem yürekleri sızlattı hem de isyan ettirdi. Şehrin yeşil alan ihtiyacının karşılanması için yapılan park bu günlerde bakıma muhtaç hale geldi. İçinde binlerce liraya maal olan elektrik direkleri yıkık, çimenleri sökülmüş, çimenlerinde toprak yığınları, direk altı betonları ortalara atılmış haldeki park “15 Temmuz Hain Darbe Girişimi”ne karşı duran vatandaşları da isyan ettirdi.  Heykel taşları yurtdışından saat kulesi 755 bin TL   Roma çeşmesi şeklinde yapılması planlanan havuz için heykel yapılması da kararlaştırılmıştı. Heykeller için gereken taşlar ise özel olarak yurt dışından getirilmişti. İçinde aslanların ve muhafızların bulunduğu havuzun ortasında bulunan saat kulesi de yine şehrin belirli yerlerindeki 2 saat kulesiyle birlikte 745 bin TL’ye yapılmış ve o dönemde büyük tartışmalara neden olmuştu.  15 Temmuz’a ve şehitlerini korumak bu kadar mı zor 15 Temmuz 2016 yılında Silahlı terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen ve terör örgütü üyelerince girişilen hain darbe girişimi sırasında canları pahasına hainlere karşı koyan şehitlerin aziz hatıralarına adanan parkın bakımsız, içler acısı hali pes dedirtti.  Toz kondurmayanlar nerede? 15 Temmuz hain darbe girişimini her fırsatta lanetleyenlerin, her sözüne hainlerle başlayanların 15 Temmuz Şehitlerinin aziz hatırasına sahip çıkmaması ise pes dedirtti        
15 Temmuz Şehitlerine büyük ayıp
15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında, şehitlerin aziz hatırası için “ 15 Temmuz Şehitleri Parkı” ismi verilen parkın içler acısı hali yürekleri sızlattı.  Eski Düzce Lisesi’nin bulunduğu alana Belediye eski Başkanı Mehmet Keleş döneminde 10 dönüm arazi üzerinde yapılan içinde Roma Çeşmesi, saat kulesi, yürüyüş yolları ve modern aydınlatmaları bulunan parkın şimdilerdeki hali hem yürekleri sızlattı hem de isyan ettirdi. Şehrin yeşil alan ihtiyacının karşılanması için yapılan park bu günlerde bakıma muhtaç hale geldi. İçinde binlerce liraya maal olan elektrik direkleri yıkık, çimenleri sökülmüş, çimenlerinde toprak yığınları, direk altı betonları ortalara atılmış haldeki park “ 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi”ne karşı duran vatandaşları da isyan ettirdi. 
Heykel taşları yurtdışından saat kulesi 755 bin TL
 
Roma çeşmesi şeklinde yapılması planlanan havuz için heykel yapılması da kararlaştırılmıştı. Heykeller için gereken taşlar ise özel olarak yurt dışından getirilmişti. İçinde aslanların ve muhafızların bulunduğu havuzun ortasında bulunan saat kulesi de yine şehrin belirli yerlerindeki 2 saat kulesiyle birlikte 745 bin TL’ye yapılmış ve o dönemde büyük tartışmalara neden olmuştu. 
15 Temmuz’a ve şehitlerini korumak bu kadar mı zor
15 Temmuz 2016 yılında Silahlı terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen ve terör örgütü üyelerince girişilen hain darbe girişimi sırasında canları pahasına hainlere karşı koyan şehitlerin aziz hatıralarına adanan parkın bakımsız, içler acısı hali pes dedirtti. 
Toz kondurmayanlar nerede?
15 Temmuz hain darbe girişimini her fırsatta lanetleyenlerin, her sözüne hainlerle başlayanların 15 Temmuz Şehitlerinin aziz hatırasına sahip çıkmaması ise pes dedirtti
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.