Kentin dört bir yanında çalışmalar sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2021 - 12:34, Güncelleme: 28.12.2021 - 12:34
 

Kentin dört bir yanında çalışmalar sürüyor

Kentin dört bir yanında çalışmalar sürüyor
Düzce Belediyesi'ne bağlı ekipler kentin dört bir yanına dağılarak çalışmalarını sürdürüyor.Kış aylarına giren Düzce’de, hava şartları elverdiği süreç içerisinde Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Şehrin dört bir yanında çalışan ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde yenileme, düzenleme ve yol açma çalışmalarını hızlandırıyor. Bu kapsamda ekipler bir yandan taş tamiratı, bir yandan kilit par ve bordür taşı tamiratı, yeni sokak ve caddelerde kaldırım yapımı ile bazı ara sokaklarda hizmete açılmaya hazırlanan yollarda dolgu ve reglaj çalışmalarını sürdürüyor.
Kentin dört bir yanında çalışmalar sürüyor

Düzce Belediyesi'ne bağlı ekipler kentin dört bir yanına dağılarak çalışmalarını sürdürüyor.Kış aylarına giren Düzce’de, hava şartları elverdiği süreç içerisinde Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Şehrin dört bir yanında çalışan ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde yenileme, düzenleme ve yol açma çalışmalarını hızlandırıyor. Bu kapsamda ekipler bir yandan taş tamiratı, bir yandan kilit par ve bordür taşı tamiratı, yeni sokak ve caddelerde kaldırım yapımı ile bazı ara sokaklarda hizmete açılmaya hazırlanan yollarda dolgu ve reglaj çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.