Karayoluna çıkan ayıya tır çarptı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.10.2023 - 16:58, Güncelleme: 08.10.2023 - 13:42
 

Karayoluna çıkan ayıya tır çarptı

İhbar hattımıza gelen olayda D-100 Karayolu Gümüşova mevkiinde karayoluna çıkan ayıya kamyon çarptı. Çarpışmanın etkisiyle refuıje fırlayan ayı telef oldu.
Kaza öğlen saatlerinde D-100 Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gümüşova İlçesi’ne bağlı Hasanbey Köyü mevkiinde karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan ayıya yoldan geçmekte olan kamyon çarptı. Çarpışmanın etkisiyle refüje fırlayan ayı telef oldu. Köyülüler ise "Doğal ortamlarına insanları müdahalesi ve ormanların seyreltilmesi sonucu yaşam alanlarından uzaklaşarak köy ve şehirlere inen vahşi hayvanlar hem insan hayatını hem de kendi hayatlarını tehlikeye atıyorlar" diyerek tepki gösterdiler.    Jandarma ekipleri kazayla ilgili olarak kamyonun belirlenmesi için çalışma başlattı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.  
İhbar hattımıza gelen olayda D-100 Karayolu Gümüşova mevkiinde karayoluna çıkan ayıya kamyon çarptı. Çarpışmanın etkisiyle refuıje fırlayan ayı telef oldu.

Kaza öğlen saatlerinde D-100 Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Gümüşova İlçesi’ne bağlı Hasanbey Köyü mevkiinde karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan ayıya yoldan geçmekte olan kamyon çarptı. Çarpışmanın etkisiyle refüje fırlayan ayı telef oldu.

Köyülüler ise "Doğal ortamlarına insanları müdahalesi ve ormanların seyreltilmesi sonucu yaşam alanlarından uzaklaşarak köy ve şehirlere inen vahşi hayvanlar hem insan hayatını hem de kendi hayatlarını tehlikeye atıyorlar" diyerek tepki gösterdiler. 

 

Jandarma ekipleri kazayla ilgili olarak kamyonun belirlenmesi için çalışma başlattı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.  


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.