Kaçak cep telefonları ve tefeci yakalandı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.01.2024 - 15:43, Güncelleme: 15.01.2024 - 15:43
 

Kaçak cep telefonları ve tefeci yakalandı

KOM ekipleri kaçakçılara fırsat vermiyor.
Ekipler, 1 kaçakçılığı, 1 tefecilik olayını, resmi belgede sahtecilik olayını ve silah kaçakçılığını çözdü. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin suçlularla mücadelesi bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda 1 adet 5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet olayına, 1 adet tefecilik-özel belgede sahtecilik olayına, 1 adet resmi belgede sahtecilik olayına ve 1 adet 6136 SKM ateşli silahlar ve bıçaklar kanununa muhalefet olayına müdahale ettiler. Ekipler yapılan operasyonlarda 4 şahsa işlem yaparken 19 şişe (19,45 Litre) kaçak içki, 3 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi.
KOM ekipleri kaçakçılara fırsat vermiyor.
Ekipler, 1 kaçakçılığı, 1 tefecilik olayını, resmi belgede sahtecilik olayını ve silah kaçakçılığını çözdü.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin suçlularla mücadelesi bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda 1 adet 5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet olayına, 1 adet tefecilik-özel belgede sahtecilik olayına, 1 adet resmi belgede sahtecilik olayına ve 1 adet 6136 SKM ateşli silahlar ve bıçaklar kanununa muhalefet olayına müdahale ettiler. Ekipler yapılan operasyonlarda 4 şahsa işlem yaparken 19 şişe (19,45 Litre) kaçak içki, 3 adet kaçak cep telefonu ele geçirdi.
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.