Küçük’ten Büyük Hamle

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.01.2024 - 15:07, Güncelleme: 15.01.2024 - 15:37
 

Küçük’ten Büyük Hamle

Yaklaşan yerel seçimlerde partilerin adaylıkları henüz tam kesinleşmedi ancak AK Parti Gençlik Kolları başkanının hamlesi akılları karıştırdı.
Faruk Özlü’nün AK Parti’den belediye başkanı olarak açıklandığı gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahnede not veren Oğuzhan Küçük, Beyköy’den belediye başkanı mı olacak sorusunu akıllara getirdi.  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere artık çok az zaman kaldı. Ancak belediye başkan adayları ne AK Parti de ne de diğer partilerde tam olgunlaşmadı. Bu süreçte İsimler ise kulislerde dolaşıyor. AK Parti Beyköy Beldesi'nde de aday olacak isim netleşmemesine karşın Oğuzhan Küçük ismi ön plana çıkıyor. Özellikle geçtiğimiz hafta AK Parti Düzce belediye Başkan Adayı olarak Faruk Özlü’nün isminin açıklandığı törende Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında sahneye çıkan Gençlik Kolları başkanı Oğuzhan Küçük, bir hamle ile Erdoğan’a notunu iletmişti.   Görüntüyü görenleri Oğuzhan Küçük Beyköy Beldesini istiyor yorumları yapılmasına neden olan görüntü sonrasında kulisler daha da hareketlendi.   AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük'ün Beyköy Belediye Başkan adayı olabileceği, teşkilatın ve parti tabanının Küçük'ü istediği belirtiliyor. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Oğuzhan Küçük'ün belediye başkan adayı olması halinde seçimin kazanılmasının kolay olacağını belirten partililer, "Özellikle genç seçmenler ve teşkilat Beyköy'de seçime yeni bir adayla gidilmesini bekliyor" dediler.    
Yaklaşan yerel seçimlerde partilerin adaylıkları henüz tam kesinleşmedi ancak AK Parti Gençlik Kolları başkanının hamlesi akılları karıştırdı.

Faruk Özlü’nün AK Parti’den belediye başkanı olarak açıklandığı gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahnede not veren Oğuzhan Küçük, Beyköy’den belediye başkanı mı olacak sorusunu akıllara getirdi. 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere artık çok az zaman kaldı. Ancak belediye başkan adayları ne AK Parti de ne de diğer partilerde tam olgunlaşmadı. Bu süreçte İsimler ise kulislerde dolaşıyor. AK Parti Beyköy Beldesi'nde de aday olacak isim netleşmemesine karşın Oğuzhan Küçük ismi ön plana çıkıyor. Özellikle geçtiğimiz hafta AK Parti Düzce belediye Başkan Adayı olarak Faruk Özlü’nün isminin açıklandığı törende Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında sahneye çıkan Gençlik Kolları başkanı Oğuzhan Küçük, bir hamle ile Erdoğan’a notunu iletmişti.

 

Görüntüyü görenleri Oğuzhan Küçük Beyköy Beldesini istiyor yorumları yapılmasına neden olan görüntü sonrasında kulisler daha da hareketlendi.    AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük'ün Beyköy Belediye Başkan adayı olabileceği, teşkilatın ve parti tabanının Küçük'ü istediği belirtiliyor.


AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Oğuzhan Küçük'ün belediye başkan adayı olması halinde seçimin kazanılmasının kolay olacağını belirten partililer, "Özellikle genç seçmenler ve teşkilat Beyköy'de seçime yeni bir adayla gidilmesini bekliyor" dediler.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.