Bakan Kasapoğlu, Düzceli gençlerle buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2022 - 14:01, Güncelleme: 02.01.2022 - 14:01
 

Bakan Kasapoğlu, Düzceli gençlerle buluştu

Bakan Kasapoğlu, Düzceli gençlerle buluştu
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Gençler Bakanlığı’nda’ projesi kapsamında Düzceli gençler Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi.Gençlere yönelik projelerle farklı çalışmalar oluşturan Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Gençler Bakanlığı’nda’ projesi ile Türkiye’nin dört bir yanından gençleri Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda ağırlamaya başladı. Proje kapsamında daha önce bir çok ilden gelen gençlerle bir araya gelen Bakan Mehmet muharrem Kasapoğlu, son olarak Düzce’den gelen gençlerle bir araya geldi. Bakanlık toplantı salonunda Düzce’den gelen gençlerle tek tek sohbet eden Bakan Kasapoğlu’na Düzceli gençlerde müzik ziyafeti verdi. Gençler daha sonra bakanlığı gezerek bilgi edindi.
Bakan Kasapoğlu, Düzceli gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Gençler Bakanlığı’nda’ projesi kapsamında Düzceli gençler Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi.Gençlere yönelik projelerle farklı çalışmalar oluşturan Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Gençler Bakanlığı’nda’ projesi ile Türkiye’nin dört bir yanından gençleri Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda ağırlamaya başladı.

Proje kapsamında daha önce bir çok ilden gelen gençlerle bir araya gelen Bakan Mehmet muharrem Kasapoğlu, son olarak Düzce’den gelen gençlerle bir araya geldi.

Bakanlık toplantı salonunda Düzce’den gelen gençlerle tek tek sohbet eden Bakan Kasapoğlu’na Düzceli gençlerde müzik ziyafeti verdi. Gençler daha sonra bakanlığı gezerek bilgi edindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.